Euro
Lek
Euro
Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Shqipëri.
Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Filtro

-8%
Mbajtës antene në mur MON STELL SHO 1121 35 cm
10.28 € 11.14 €
Përfshirë TVSH
Mbajtës Televizioni në mur MON 50 cm
20.22 €
Përfshirë TVSH
Mbajtës Sateliti në Mur MON 30 cm
18.50 €
Përfshirë TVSH
-8%
Mbajtës antene për direk MON STELL SHO 1124
11.14 € 12.08 €
Përfshirë TVSH
-10%
Telekomandë Evolveo Senior për Alpha T2 dhe Omega II
11.05 € 12.25 €
Përfshirë TVSH
-11%
Kabllo satelitore AQ KVL050
3.68 € 4.11 €
Përfshirë TVSH
Kupë gome për konektor F
2.14 €
Përfshirë TVSH
-12%
Kabllo për antenë AQ KVB030, 3m
3.17 € 3.60 €
Përfshirë TVSH
Hub antene Emos EM2342
7.37 €
Përfshirë TVSH
-11%
Adapter USB Technisat
46.43 €
Përfshirë TVSH
Mbajtës Sateliti në Mur MON 20 cm
19.79 €
Përfshirë TVSH
USB Wifi GoGEN për Smart TV
27.41 €
Përfshirë TVSH
-3%
Adapter me WiFi për pajisje DVB AB CryptoBox
16.45 € 16.88 €
Përfshirë TVSH
-8%
Mbajtës antene për ballkon MON STELL SHO 1123
11.14 € 12.08 €
Përfshirë TVSH
-7%
Kabllo për antenë PremiumCord M / F 5 m, e bardhë
2.66 € 2.83 €
Përfshirë TVSH
Mbajtës sateliti për direk MON 30 cm
19.70 €
Përfshirë TVSH
Kabllo për TV PremiumCord
2.14 €
Përfshirë TVSH
-8%
Mbajtës antene në mur MON STELL SHO 1122 50 cm
11.39 € 12.34 €
Përfshirë TVSH
-9%
Kabllo Antena AQ KVA100
4.80 € 5.23 €
Përfshirë TVSH
-9%
Mbajtës antene në mur MON STELL SHO 1120 25 cm
9.51 € 10.37 €
Përfshirë TVSH
Konektor Emos, EU 3407, TV + R + SAT
19.70 €
Përfshirë TVSH
Mbajtës Sateliti për Direk MON 50 cm
15.85 €
Përfshirë TVSH