Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Shqipëri.

Kartela për zë dhe TV

Kartela për zë dhe TV

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
21,310 Lekë 22,140 Lekë

Përfshirë TVSH-në

14,280 Lekë 14,790 Lekë

Përfshirë TVSH-në

8,120 Lekë 8,420 Lekë

Përfshirë TVSH-në

6,180 Lekë 7,030 Lekë

Përfshirë TVSH-në

12,510 Lekë 12,620 Lekë

Përfshirë TVSH-në

8,020 Lekë 8,430 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Marrës i jashtëm për TV AverTV Hybrid Volar T2 (H831), i zi

E SHITUR

-3%
15,660 Lekë 16,220 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Regjistrues AVerMedia Live Gamer Mini (GC311)

E SHITUR

-3%
13,000 Lekë 13,470 Lekë

Përfshirë TVSH-në

DVD burner Blu-ray Pioneer BDR-209EBK

E SHITUR

-4%
12,880 Lekë 13,360 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Kartelë AVerMedia, AVerTV Nova T2 A757

E SHITUR

-3%
14,640 Lekë 15,150 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Set regjistrimi AVerMedia Live Streamer BO311S Streaming

E SHITUR

-4%
32,440 Lekë 33,640 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Konvertues AVerMedia Extreme Cap UVC BU110, bardhë

E SHITUR

-3%
17,380 Lekë 18,010 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Përshtatës DAC FiiO D03K TAISHAN USB

E SHITUR

-3%
4,200 Lekë 4,330 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Kartelë për zë Gaming Asus Xonar D1

E SHITUR

-4%
10,570 Lekë 10,980 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Kartelë për zë Gaming Asus Xonar DG PCI 5

E SHITUR

-3%
5,720 Lekë 5,920 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Kartelë për zë Asus Xonar DX / XD

E SHITUR

-4%
10,480 Lekë 10,870 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Zmadhues zëri për kufje Bluetooth Creative E5

E SHITUR

-4%
23,910 Lekë 24,810 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Kartelë zëri Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 USB PRO

E SHITUR

-4%
8,540 Lekë 8,850 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Kartelë për zë Creative ZXR PCI-e

E SHITUR

-4%
29,590 Lekë 30,730 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Kartelë zëri Creative SB X-Fi Go! FOR

E SHITUR

-4%
5,700 Lekë 5,920 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Kartelë për zë Asus Xonar Essence STX II

E SHITUR

-4%
37,050 Lekë 38,550 Lekë

Përfshirë TVSH-në

USB konvertues Audioquest Dragonfly, i kuq

E SHITUR

-4%
27,480 Lekë 28,500 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Akordues Aver TV Volar HD Nano USB

E SHITUR

3,360 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Pajisje për inçizim AVerMedia Game Capture HD II

E SHITUR

-4%
21,260 Lekë 22,080 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Konvertues i zërit dixhital-analog Bigben

E SHITUR

-4%
4,820 Lekë 5,000 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Konvertues DAC FiiO E10K OLYMPUS 2

E SHITUR

-4%
9,490 Lekë 9,840 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Altoparlant Asus Xonar U3 me USB

E SHITUR

-4%
7,000 Lekë 7,260 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Blu-ray burner i brendshëm Pioneer BDR-S09XLT, i zi

E SHITUR

-4%
11,650 Lekë 12,080 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Kartelë edituese AVerMedia Extreme Cap U3

E SHITUR

-4%
20,550 Lekë 21,340 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Disk për laptop Blu-Ray Pioneer BDR TD 05

E SHITUR

-3%
10,050 Lekë 10,410 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Kartelë për zë Asus Xonar DS PCI

E SHITUR

-4%
7,290 Lekë 7,570 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Kartelë për zë Gaming ASUS Strix Soar

E SHITUR

-4%
11,700 Lekë 12,130 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Konvertues zëri Creative X7, i zi

E SHITUR

-4%
45,070 Lekë 46,740 Lekë

Përfshirë TVSH-në

AGP AVerMedia Live Gamer USB

E SHITUR

-4%
23,530 Lekë 24,430 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Kartelë edituese AVerMedia Extreme Cap 910 (CV910)

E SHITUR

-4%
20,120 Lekë 20,890 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Kartel zëri Asus Xonar U7

E SHITUR

-4%
15,130 Lekë 15,680 Lekë

Përfshirë TVSH-në

SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE