Me rezolucion 4K dhe 5K

Me rezolucion 4K dhe 5K

46,040 Lekë 69,010 Lekë

Përfshirë TVSH-në

106,470 Lekë 147,990 Lekë

Përfshirë TVSH-në

36,030 Lekë 46,120 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Monitor LCD Benq PV3200PT, 32"

E SHITUR

169,730 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Monitor LG 27UD68P-B - LED 27"

E SHITUR

57,180 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Monitor LED Dell S2817Q 28", i zi

E SHITUR

50,960 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Monitor LED BenQ ST650K, 65"

E SHITUR

278,000 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Monitor LED AOC AG271UG - 27" (68cm)

E SHITUR

92,780 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Monitor LG 27UD69-W - LED 27"

E SHITUR

61,780 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Monitor Eizo EV3237-GY 32"

E SHITUR

179,500 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Monitor LED HP P17A 17"

E SHITUR

17,940 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Monitor ProLite Iiyama 40"

E SHITUR

85,680 Lekë

Përfshirë TVSH-në

Monitor LED Acer H277HUsmipuz, 27"

E SHITUR