Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Shqipëri.

TV dhe kartela edituese

TV dhe kartela edituese

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
1
14,740 Lekë 14,790 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
6,460 Lekë 7,030 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
6,970 Lekë 8,420 Lekë

Përfshirë TVSH-në

412
8,120 Lekë 8,430 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Akordues Aver TV Volar HD Nano USB

E SHITUR

3,360 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Pajisje për inçizim AVerMedia Game Capture HD II

E SHITUR

-4%
21,260 Lekë 22,080 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Marrës i jashtëm për TV AverTV Hybrid Volar T2 (H831), i zi

E SHITUR

-3%
15,660 Lekë 16,220 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Kartelë AVerMedia, AVerTV Nova T2 A757

E SHITUR

-3%
14,640 Lekë 15,150 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Konvertues AVerMedia Extreme Cap UVC BU110, bardhë

E SHITUR

-3%
17,380 Lekë 18,010 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Regjistrues AVerMedia Live Gamer Mini (GC311)

E SHITUR

-3%
13,000 Lekë 13,470 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Set regjistrimi AVerMedia Live Streamer BO311S Streaming

E SHITUR

-4%
32,440 Lekë 33,640 Lekë

Përfshirë TVSH-në

23
Kartelë edituese AVerMedia Extreme Cap 910 (CV910)

E SHITUR

-4%
20,120 Lekë 20,890 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
AGP AVerMedia Live Gamer USB

E SHITUR

-4%
23,530 Lekë 24,430 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Antenë marrëse OVL Evolveo Venus

E SHITUR

-6%
4,730 Lekë 5,040 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Kartelë edituese AVerMedia Extreme Cap U3

E SHITUR

-4%
20,550 Lekë 21,340 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Kartë transmetimi / regjistrimi AVerMedia Live Gamer HD 2 (GC570)

E SHITUR

-1%
24,390 Lekë 24,580 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Kuti regjistruese QNAP iEi HDB-301R

E SHITUR

-4%
30,310 Lekë 31,440 Lekë

Përfshirë TVSH-në

12
Kartelë edituese AVerMedia DarkCrystal SD (C968)

E SHITUR

-4%
49,460 Lekë 51,390 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Akordues Aver TV Volar HD (A835), i zi

E SHITUR

-6%
4,690 Lekë 4,990 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
External Dongle Aver TV Volar HD PRO

E SHITUR

-5%
5,680 Lekë 6,000 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Kartë AVerMedia Live Gamer HD PCI-E

E SHITUR

-4%
20,400 Lekë 21,180 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Pajisje për inçizim AVerMedia Live Gamer USB

E SHITUR

-4%
24,640 Lekë 25,580 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Marrës sinjali USB AVerMedia AVerTV Volar HD 2

E SHITUR

-4%
3,780 Lekë 3,920 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Kartelë zëri Creative Sound BlasterX AE-5

E SHITUR

-4%
20,130 Lekë 20,890 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Kartë AVERMEDIA Live Gamer Extreme (LGX)

E SHITUR

20,750 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Akordues USB Evolveo Mars

E SHITUR

-3%
2,550 Lekë 2,640 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Akordues DVB-T AVerMedia Hybrid Volar HD H830

E SHITUR

-4%
11,360 Lekë 11,780 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Kartelë edituese AVerMedia Dark Crystal HD Capture CD311

E SHITUR

-4%
41,490 Lekë 43,000 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Kartelë edituese AVerMedia Dark Crystal HD-SDI Duo CD910

E SHITUR

-4%
37,650 Lekë 39,040 Lekë

Përfshirë TVSH-në

234
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE