Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Shqipëri.
Ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj
Kartela për zë dhe TV

Filterat e produkteve

Filtro sipas çmimit
Filtro sipas çmimit
Filtro sipas cilësive
Filtro sipas prodhuesit
Të gjithë produktet

-17%
Konvertues Topping E30, i zi
192.81 € 231.36 €
Përfshirë TVSH
-14%
Konvertues Topping D30 PRO, i zi
491.26 € 565.08 €
Përfshirë TVSH
Konvertues Topping D10S, i argjendtë
139.65 €
Përfshirë TVSH
-1%
Konvertues Topping D50S, i zi
319.78 € 322.30 €
Përfshirë TVSH
-14%
Konvertues Topping E30, i argjendtë
192.81 € 222.29 €
Përfshirë TVSH
-8%
USB konvertues Audioquest Dragonfly, i kuq
269.73 € 292.99 €
Përfshirë TVSH
Konvertues USB Audioquest Dragonfly, i zi
152.50 €
Përfshirë TVSH
-6%
Kartë zëri ASUS XONAR SE
55.42 € 58.70 €
Përfshirë TVSH
-8%
Kartel zëri Creative Sound Blaster Audigy RX
74.66 € 80.45 €
Përfshirë TVSH
-3%
Kartë zëri ASUS XONAR AE
89.18 € 91.20 €
Përfshirë TVSH
-22%
USB Evolveo Venus T2, 2x HD DVB-T2
55.76 € 70.71 €
Përfshirë TVSH
-5%
Kartelë e zërit Creative Sound BlasterX G1
38.38 € 40.31 €
Përfshirë TVSH
-4%
-17%
Konverter Evolveo
104.30 € 124.20 €
Përfshirë TVSH
Kartelë e jashtme e zërit AXAGON ADA-17
20.15 €
Përfshirë TVSH
USB lidhëse Axago ADA-10 për kufje
14.78 €
Përfshirë TVSH
-7%
Kartelë për zë Creative Z PCI-e
86.83 € 92.88 €
Përfshirë TVSH
-7%
USB lidhëse Axago ADA-15 për kufje
20.32 € 21.83 €
Përfshirë TVSH
-7%
Driver DVD LG Blu-Ray BH16NS55, i zi
86.75 € 92.79 €
Përfshirë TVSH
-7%