Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Shqipëri.

Monitorë reklamues dhe korniza digjitale

Monitorë reklamues dhe korniza digjitale

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
1
10,552 Lekë 11,470 Lekë

Përfshirë TVSH-në

23412
10,552 Lekë 11,470 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
15,210 Lekë 16,150 Lekë

Përfshirë TVSH-në

41
Monitor LED BenQ ST650K, 65"

E SHITUR

-2%
276,760 Lekë 282,700 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Kornizë digjitale FrameXX 150 IFH150B, e argjendtë

E SHITUR

-4%
31,320 Lekë 32,490 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Monitor BenQ PL552, 55", Full HD, LED, i zi

E SHITUR

-4%
587,310 Lekë 610,940 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Monitor BenQ RP840G, 84", 4K UHD, LED, i zi

E SHITUR

-4%
1,319,060 Lekë 1,372,890 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Kornizë digjitale Sencor SDF 873 B, për fotografi

E SHITUR

-4%
8,180 Lekë 8,480 Lekë

Përfshirë TVSH-në

23
Kornizë digjitale për fotografi Sencor SDF 732 W, e bardhë

E SHITUR

-5%
5,470 Lekë 5,780 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Kornizë digjitale Sencor SDF 740 BK, e zezë

E SHITUR

-4%
5,580 Lekë 5,790 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Kornizë digjitale për fotografi Sencor SDF 1062W, e bardhë

E SHITUR

-3%
8,710 Lekë 9,020 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Monitor BenQ SL490 LED  - FHD 49 "

E SHITUR

-4%
147,460 Lekë 153,340 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Kornizë digjitale FrameXX 150 IFH150W, e argjendtë

E SHITUR

-4%
25,210 Lekë 26,170 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Monitor Samsung SH37F - LED 37" (93cm), i zi

E SHITUR

-4%
231,690 Lekë 240,990 Lekë

Përfshirë TVSH-në

12
Kornizë digjitale për fotografi GoGEN FRAME 7 WIFI, e zezë

E SHITUR

-4%
11,960 Lekë 12,400 Lekë

Përfshirë TVSH-në

34
Monitor LED FHD Touch Benq RP552H, 55"

E SHITUR

-4%
300,840 Lekë 312,930 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Monitor LED BenQ ST430K 43"

E SHITUR

-4%
118,360 Lekë 122,970 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Kornizë fotografike digjitale Sencor SDF 732 B, e zezë

E SHITUR

-4%
6,160 Lekë 6,390 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Monitor Iiyama ProLite TH5565MIS-B1AG, 55 " Full HD, LED, i zi

E SHITUR

-4%
190,950 Lekë 198,490 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4123
Monitor iiyama ProLite LE3240S-B1 32"

E SHITUR

-3%
55,120 Lekë 57,100 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Monitor Dell C8618QT - LED 86"

E SHITUR

-4%
1,212,860 Lekë 1,262,340 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Monitor Dell C5518QT - LED 55"

E SHITUR

-4%
329,660 Lekë 343,090 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Monitor Optoma OP651RKe, 65", 4K UHD, i zi

E SHITUR

-2%
313,920 Lekë 320,640 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Kornizë digjitale për fotografi Sencor SDF 1062 B, e zezë

E SHITUR

-3%
8,710 Lekë 9,020 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Kornizë fotografike digjitale Sencor SDF 873 W, e bardhë

E SHITUR

-4%
8,110 Lekë 8,410 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Ram digjital për fotografi Hyundai LF 930 S MULTI

E SHITUR

-4%
10,600 Lekë 10,990 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Kornizë digjitale Sencor SDF 733 W

E SHITUR

-6%
5,100 Lekë 5,430 Lekë

Përfshirë TVSH-në

34
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE