Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-10%
48h Delivery
Foto e Lexues i kartës së memories Gembird micro SD, USB

Lexues i kartës së memories Gembird micro SD, USB

3.88 € 4.28 €
Përfshirë TVSH
-15%
Foto e Lexues USB i kartave Gembird SD / SDHC / SDXC / MMC / RS-MMC dhe Micro SD / SDHX / SDXC

Lexues USB i kartave Gembird SD / SDHC / SDXC / MMC / RS-MMC dhe Micro SD / SDHX / SDXC

11.85 € 13.84 €
Përfshirë TVSH
-19%
Foto e Lexues i kartës së memories AXAGON CRE-S3, gri

Lexues i kartës së memories AXAGON CRE-S3, gri

32.75 € 40.11 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Lexues për karta memorie Akasa AK-CR-10BK, i hirtë

Lexues për karta memorie Akasa AK-CR-10BK, i hirtë

19.81 € 22.00 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Lexues kartash Kingston USB MobileLite DUO 3C

Lexues kartash Kingston USB MobileLite DUO 3C

19.81 € 22.20 €
Përfshirë TVSH
-16%
Foto e Lexues karte AXAGON CRE-DAC, USB-C + USB-A, 5 Gbps, 2-slot & lun SD/microSD, UHS-I

Lexues karte AXAGON CRE-DAC, USB-C + USB-A, 5 Gbps, 2-slot & lun SD/microSD, UHS-I

21.80 € 25.78 €
Përfshirë TVSH
Foto e Lexues karte C-TECH USB-A 2.0, micro SD

Lexues karte C-TECH USB-A 2.0, micro SD

4.88 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Lexues karte C-TECH USB-A / USB-C, SD/micro SD

Lexues karte C-TECH USB-A / USB-C, SD/micro SD

20.80 € 21.80 €
Përfshirë TVSH
-17%
Foto e USB-C Hub PremiumCord  USB3.1 Type-C - Card Reader CFAST2.0+SD3.0 + Micro SD 3.0

USB-C Hub PremiumCord USB3.1 Type-C - Card Reader CFAST2.0+SD3.0 + Micro SD 3.0

41.71 € 49.67 €
Përfshirë TVSH
-20%
Foto e Lexues i kartës së memories AXAGON CRE-S3C, gri

Lexues i kartës së memories AXAGON CRE-S3C, gri

32.75 € 40.71 €
Përfshirë TVSH
-22%
Foto e Lexues i kartës Akasa AK-CR-11BK, i hirtë

Lexues i kartës Akasa AK-CR-11BK, i hirtë

60.62 € 77.54 €
Përfshirë TVSH
-19%
Foto e Lexues i kartave Gembird SD dhe MMC, USB

Lexues i kartave Gembird SD dhe MMC, USB

8.86 € 10.85 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Lexues i kartës së memories Akasa AK-CR-09BK, i hirtë

Lexues i kartës së memories Akasa AK-CR-09BK, i hirtë

32.75 € 37.73 €
Përfshirë TVSH
-20%
Foto e Lexues i kartës së memories AXAGON CRE-S2N

Lexues i kartës së memories AXAGON CRE-S2N

16.82 € 21.00 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Lexuesi i kartave AKASA AK-ICR-14, i zi

Lexuesi i kartave AKASA AK-ICR-14, i zi

39.72 € 45.69 €
Përfshirë TVSH
-18%
Foto e Lexuesi i kartave Axago ALL-IN-ONE

Lexuesi i kartave Axago ALL-IN-ONE

16.82 € 20.31 €
Përfshirë TVSH
-10%
48h Delivery
Foto e Lexues i kartave të memories Transcend TS-RDF8W2, i bardhë

Lexues i kartave të memories Transcend TS-RDF8W2, i bardhë

28.77 € 31.75 €
Përfshirë TVSH
-20%
Foto e USB Transcend TS-RDF5K

USB Transcend TS-RDF5K

14.83 € 18.32 €
Përfshirë TVSH
-16%
Foto e Lexues i kartave të memories Transcend TS-RDF5R, rozë

Lexues i kartave të memories Transcend TS-RDF5R, rozë

16.82 € 19.81 €
Përfshirë TVSH
-12%
Foto e Lexues i kartelave të memories Akasa AK-ICR-09, i zi, i brendshëm

Lexues i kartelave të memories Akasa AK-ICR-09, i zi, i brendshëm

29.76 € 33.74 €
Përfshirë TVSH
-7%
Foto e Lexues kartash AKASA AK-ICR-27

Lexues kartash AKASA AK-ICR-27

54.65 € 58.63 €
Përfshirë TVSH
-15%
Foto e Lexues i kartave Micro SD - Kingston Workflow, i argjendtë

Lexues i kartave Micro SD - Kingston Workflow, i argjendtë

34.74 € 40.81 €
Përfshirë TVSH
Foto e Lexuesi i kartave AKASA AK-ICR-14, i zi

Lexuesi i kartave AKASA AK-ICR-14, i zi

52.66 €
Përfshirë TVSH