Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-13%
Foto e Shtojcë e djegies - 3DSimo MultiPro, e zezë

Shtojcë e djegies - 3DSimo MultiPro, e zezë

46.70 € 53.67 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Set lodër LEGO® City 60336 Freight Train, 1153 pjesë

Set lodër LEGO® City 60336 Freight Train, 1153 pjesë

213.99 € 240.88 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Hub LEGO® Powered Up 88012 TECHNIC

Hub LEGO® Powered Up 88012 TECHNIC

118.40 € 123.38 €
Përfshirë TVSH
-16%
Foto e Hub LEGO® Powered Up 88006 Special Move

Hub LEGO® Powered Up 88006 Special Move

100.47 € 119.39 €
Përfshirë TVSH
-17%
Foto e Laptop Small foot by Legler

Laptop Small foot by Legler

35.75 € 43.02 €
Përfshirë TVSH
-15%
Foto e Set lodër LEGO® DC Comics Super Heroes 76240 Batmobil Tumbler, 2,049 pjesë

Set lodër LEGO® DC Comics Super Heroes 76240 Batmobil Tumbler, 2,049 pjesë

292.66 € 346.23 €
Përfshirë TVSH
-22%
Foto e Set lodër LEGO® Ideas 21327 Typewriter, 2,079 pjesë

Set lodër LEGO® Ideas 21327 Typewriter, 2,079 pjesë

284.69 € 367.34 €
Përfshirë TVSH
-51%
Foto e Lodër Osmo Words (2019) - SIOC

Lodër Osmo Words (2019) - SIOC

46.70 € 95.49 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Set elektronik  Boffin III BRICKS

Set elektronik Boffin III BRICKS

67.61 € 75.58 €
Përfshirë TVSH
-32%
Foto e Set elektronik Boffin II HRY

Set elektronik Boffin II HRY

83.55 € 122.38 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Set krijimi Tech Will Save Us - Thirsty Plant

Set krijimi Tech Will Save Us - Thirsty Plant

35.75 € 39.73 €
Përfshirë TVSH
-13%
Foto e Lodër smart Ozobot BIT

Lodër smart Ozobot BIT

33.76 € 38.74 €
Përfshirë TVSH
-7%
Foto e Sferë robotike Sphero BOLT

Sferë robotike Sphero BOLT

357.38 € 386.26 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Municion Gel DJI për DJI RoboMaster S1

Municion Gel DJI për DJI RoboMaster S1

40.73 € 42.72 €
Përfshirë TVSH
-8%
Foto e Sferë robotike Sphero mini, gjelbër

Sferë robotike Sphero mini, gjelbër

110.43 € 119.39 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Set lodër LEGO® DC Comics Super Heroes 76240 Batmobil Tumbler, 2,049 pjesë

Set lodër LEGO® DC Comics Super Heroes 76240 Batmobil Tumbler, 2,049 pjesë

295.64 € 302.61 €
Përfshirë TVSH
-9%
Foto e Set lodër LEGO® City 60337 Express train, 764 pjesë

Set lodër LEGO® City 60337 Express train, 764 pjesë

202.04 € 220.96 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Set Carrera GO 63514 Paw Patrol Track

Set Carrera GO 63514 Paw Patrol Track

85.54 € 87.53 €
Përfshirë TVSH
-1%
Foto e Laps 3D 3Doodler 3D Start+ dhe 72 rimbushje + 12 templates

Laps 3D 3Doodler 3D Start+ dhe 72 rimbushje + 12 templates

73.59 € 74.58 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Komplet Robobloq Qobo Math Cards

Komplet Robobloq Qobo Math Cards

66.62 € 69.60 €
Përfshirë TVSH
-7%
Foto e Shtesë Robobloq LED Matrix për robotin Q-Scout

Shtesë Robobloq LED Matrix për robotin Q-Scout

53.67 € 57.66 €
Përfshirë TVSH
-27%
Foto e Makinë robotike pa shina Robobloq Coding express

Makinë robotike pa shina Robobloq Coding express

86.53 € 118.40 €
Përfshirë TVSH
-26%
Foto e Set Carrera FIRST - 63037 CARS Friends Race

Set Carrera FIRST - 63037 CARS Friends Race

66.62 € 89.52 €
Përfshirë TVSH
-21%
Foto e Set Carrera FIRST - 63039 CARS Piston Cup

Set Carrera FIRST - 63039 CARS Piston Cup

70.60 € 89.52 €
Përfshirë TVSH