Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-15%

Kamerë për bebe TrueLife NannyCam H32

146.95 € 171.63 €
Përfshirë TVSH
-18%

Kamerë për bebe TrueLife NannyCam R3 Smart, e bardhë

106.49 € 129.19 €
Përfshirë TVSH
-24%
-16%

Telekomandë iGET SECURITY P5

16.68 € 19.64 €
Përfshirë TVSH
-22%

Kamerë për bebe TrueLife NannyCam V24

102.54 € 131.16 €
Përfshirë TVSH
-14%

Detektor i vibrimit iGET SECURITY P10

18.65 € 21.61 €
Përfshirë TVSH
-11%

Alarm iQtech SmartLife SA01, Wi-Fi

42.34 € 47.08 €
Përfshirë TVSH
-7%

Sensor i lëvizjes iQtech SmartLife MS03, Wi-Fi

46.29 € 49.25 €
Përfshirë TVSH
-11%

Senzor i përmbytjes iQtech SmartLife WL02, Wi-Fi

68.00 € 75.90 €
Përfshirë TVSH
-12%

Detektor i tymit Sonix ACS SMKY3

39.38 € 44.31 €
Përfshirë TVSH
-11%

Sensor i lëvizjeve Evolveo Sonix

44.31 €
Përfshirë TVSH
-10%

Sensor wireless iGET SECURITY DP4 - për dyer dhe dritare

31.48 € 34.94 €
Përfshirë TVSH
-15%

Sirenë e mençur WOOX R7051, e brendshme

40.37 € 47.27 €
Përfshirë TVSH
-10%

Syze smart HELMER SG 12, të zeza

101.56 € 112.81 €
Përfshirë TVSH
-6%

Detektor i ujit iGET SECURITY P9

18.65 € 19.64 €
Përfshirë TVSH
-6%

Detektor për dyer dhe dritare iGET SECURITY P8, me alarm

18.65 € 19.64 €
Përfshirë TVSH
-6%

Sensor i lëvizjes TP-Link Tapo T100, 5m, për H100

34.44 € 36.42 €
Përfshirë TVSH
-10%

Senzorë për zilen Honeywell DCP511E, i bardhë

29.51 € 32.47 €
Përfshirë TVSH
-20%

Sensor i lëvizjes Eufy Motion, i bardhë

65.04 € 80.83 €
Përfshirë TVSH
-16%

Lokalizues Apple AirTag, 4 copë

145.97 € 173.60 €
Përfshirë TVSH
New Product

Bateri e rikarikueshme Nuki Power pack

106.49 €
Përfshirë TVSH
-14%

Monitor për bebe TrueLife NannyTone VM Lite

55.17 € 64.05 €
Përfshirë TVSH
-14%

Sistem sigurie iGET SECURITY M5-4G Premium

303.88 € 353.03 €
Përfshirë TVSH
-12%

Sirenë e jashtme wireless iGET SECURITY P11v2

86.75 € 98.30 €
Përfshirë TVSH