Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Shqipëri.

ADSL dhe VDSL

ADSL dhe VDSL

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
30,400 Lekë 36,320 Lekë

Përfshirë TVSH-në

12
19,110 Lekë 19,520 Lekë

Përfshirë TVSH-në

34
19,882 Lekë 25,780 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
13,040 Lekë 13,600 Lekë

Përfshirë TVSH-në

23
8,250 Lekë 8,280 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
31,255 Lekë 33,250 Lekë

Përfshirë TVSH-në

12
5,020 Lekë 5,560 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
10,830 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Ruter D-Link DSL-3782

E SHITUR

-3%
11,180 Lekë 11,580 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Ruter D-Link DSL-3682

E SHITUR

-3%
9,600 Lekë 9,940 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Router ASUS DSL-AC56U

E SHITUR

-3%
14,760 Lekë 15,270 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Router ASUS DSL-N17U

E SHITUR

-3%
12,310 Lekë 12,750 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Ruter Asus DSL-N14U

E SHITUR

-3%
6,850 Lekë 7,090 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Ruter Cisco C926-4P

E SHITUR

-0%
55,660 Lekë 55,740 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Router mobil NETGEAR AirCard 797

E SHITUR

-2%
30,360 Lekë 30,870 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Modem VDSL2 Zyxel VMG3312-T20A

E SHITUR

-13%
8,487 Lekë 9,750 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Router Zyxel VMG3925-B10B VDSL2

E SHITUR

-4%
17,080 Lekë 17,700 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Router D-Link DSL-3785 VDSL2

E SHITUR

-3%
13,200 Lekë 13,660 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Router WiFi D-Link DSL-2751, i zi

E SHITUR

-4%
8,860 Lekë 9,190 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Pikë hyrëse e jashtme Mikrotik RBwAPR-3nD & R11e-4G

E SHITUR

-5%
17,280 Lekë 18,140 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Router NET Tenda D301, ADSL2 + router

E SHITUR

-5%
4,310 Lekë 4,560 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Router Zyxel VMG3625-T20A VDSL2

E SHITUR

-4%
11,740 Lekë 12,180 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Router D-Link DIR-878

E SHITUR

11,090 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Ruter Netgear X4S D7800 AC2600

E SHITUR

-4%
35,240 Lekë 36,540 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Router ASUS DSL-N12E

E SHITUR

-4%
6,040 Lekë 6,260 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Router ZyXEL SBG3600 Multi-WAN LTE

E SHITUR

-4%
50,220 Lekë 52,150 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Router ASUS ADSL / DSL-N16

E SHITUR

-4%
7,890 Lekë 8,180 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Router TP-LINK TD-NET W9970B

E SHITUR

-3%
7,810 Lekë 8,080 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Router ZyXEL P-660HN-T3A

E SHITUR

-3%
8,010 Lekë 8,290 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Router ZyXEL SBG3300-N, i zi

E SHITUR

-4%
26,720 Lekë 27,740 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Router Zyxel VMG1312, i bardhë

E SHITUR

-3%
7,460 Lekë 7,720 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Router ASUS DSL-AC52U

E SHITUR

-3%
14,980 Lekë 15,510 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Router për WiFi TP-LINK TD-W8961NB ADSL2

E SHITUR

-3%
5,170 Lekë 5,350 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Routeri WiFi Netgear Nighthawk D7000, AC1900

E SHITUR

-4%
22,710 Lekë 23,560 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Router TP-LINK Archer D7B

E SHITUR

-3%
12,000 Lekë 12,430 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Router TP-LINK TD-W9980B

E SHITUR

-3%
9,670 Lekë 10,000 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Router Zyxel LTE3302 LTE

E SHITUR

-3%
18,220 Lekë 18,870 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Router ASUS DSL-AC68VG

E SHITUR

-4%
37,540 Lekë 38,920 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Router TP-LINK TD-W8951NB

E SHITUR

-3%
3,790 Lekë 3,920 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Router TP-LINK Archer VR600, 2.4, 5

E SHITUR

-4%
19,090 Lekë 19,800 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
Pajisje për rrjet Zyxel VMG4005-B50A

E SHITUR

17,800 Lekë

Përfshirë TVSH-në

1
Router Cisco RV134W

E SHITUR

-4%
30,100 Lekë 31,220 Lekë

Përfshirë TVSH-në

2
Router Zyxel SBG3500, i zi

E SHITUR

-4%
46,000 Lekë 47,790 Lekë

Përfshirë TVSH-në

3
Router ASUS DSL-AC51, 3x antena 2.4 / 5 GHz

E SHITUR

-4%
10,620 Lekë 11,010 Lekë

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE