Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-8%
Foto e Antenë Maxlink, omnidireksional, 10dBi, 2.4GHz, 1m, Magnet, RSMA

Antenë Maxlink, omnidireksional, 10dBi, 2.4GHz, 1m, Magnet, RSMA

23.79 € 25.78 €
Përfshirë TVSH
-34%
Foto e Antenë Maxlink, omnidireksional, 5dBi, 2.4-5.8GHz, RSMA

Antenë Maxlink, omnidireksional, 5dBi, 2.4-5.8GHz, RSMA

17.82 € 26.78 €
Përfshirë TVSH
-17%
Foto e Antenë drejtuese Poynting GSM / 3G / LTE / 5G XPOL-2-5G, SMA-m, 2x kabllo 5m

Antenë drejtuese Poynting GSM / 3G / LTE / 5G XPOL-2-5G, SMA-m, 2x kabllo 5m

208.93 € 250.14 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Antenë Teltonika COMBO OUT - SMA, 2.5dBi

Antenë Teltonika COMBO OUT - SMA, 2.5dBi

34.74 € 38.72 €
Përfshirë TVSH
-15%
Foto e Antenë Mikrotik 868_Omni_ - SMA male, 6.5 dBi, 1m

Antenë Mikrotik 868_Omni_ - SMA male, 6.5 dBi, 1m

68.58 € 79.93 €
Përfshirë TVSH
-20%
Foto e Antenë MikroTik CubeG-5ac60ay-SA - 60GHz, L4, AP Point-to-Multipoint 800m

Antenë MikroTik CubeG-5ac60ay-SA - 60GHz, L4, AP Point-to-Multipoint 800m

233.82 € 289.56 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Antenë MikroTik CubeG-5ac60ay - 60GHz, L4, CPE Point-to-Multipoint 600m

Antenë MikroTik CubeG-5ac60ay - 60GHz, L4, CPE Point-to-Multipoint 600m

178.08 € 206.84 €
Përfshirë TVSH
-18%
Foto e Antena MikroTik CubeG-5ac60ay - 60GHz, L4, CPE Point-to-Multipoint 600m, 2 copë

Antena MikroTik CubeG-5ac60ay - 60GHz, L4, CPE Point-to-Multipoint 600m, 2 copë

340.33 € 411.99 €
Përfshirë TVSH
-20%
Foto e Antenë Teltonika COMBO SISO - 2xSMA, 1xRSMA 2.5dBi

Antenë Teltonika COMBO SISO - 2xSMA, 1xRSMA 2.5dBi

44.69 € 55.64 €
Përfshirë TVSH
-13%
Foto e Antenë Mikrotik HGO-LTE-W - SMA male

Antenë Mikrotik HGO-LTE-W - SMA male

18.81 € 21.50 €
Përfshirë TVSH
-18%
Foto e Antenë Maxlink, omnidireksional, 10dBi, 2,4GHz, RSMA

Antenë Maxlink, omnidireksional, 10dBi, 2,4GHz, RSMA

18.81 € 22.79 €
Përfshirë TVSH
-12%
Foto e Antenë Mikrotik HGO OUT

Antenë Mikrotik HGO OUT

23.79 € 26.78 €
Përfshirë TVSH
-26%
Foto e Antenë Maxlink, 2,4GHz, omnidireksional, 2dBi, 2,4GHz, RSMA

Antenë Maxlink, 2,4GHz, omnidireksional, 2dBi, 2,4GHz, RSMA

5.87 € 7.86 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Antenë e dyfishtë magnetike Poynting GSM/3G/LTE SMA, 7dB, SMA-m, 4m kabllo

Antenë e dyfishtë magnetike Poynting GSM/3G/LTE SMA, 7dB, SMA-m, 4m kabllo

56.64 € 65.60 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Antenë e jashtme  LiteBeam 5AC-Gen2 AirMAX, 5 GHz

Antenë e jashtme LiteBeam 5AC-Gen2 AirMAX, 5 GHz

92.47 € 103.82 €
Përfshirë TVSH
-16%
Foto e Antenë Ubiquiti IsoStation 5AC AirMAX, 5GHz

Antenë Ubiquiti IsoStation 5AC AirMAX, 5GHz

170.11 € 200.97 €
Përfshirë TVSH
-16%
Foto e Mbajtëse antene Ubiquiti për NanoStation dhe LocoStation

Mbajtëse antene Ubiquiti për NanoStation dhe LocoStation

14.83 € 17.52 €
Përfshirë TVSH
-19%
Foto e Njësi antene Ubiquiti LTU PRO

Njësi antene Ubiquiti LTU PRO

234.81 € 289.56 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Antenë Ubiquiti AirMax 5Ghz 17dBi, 90 shkallë

Antenë Ubiquiti AirMax 5Ghz 17dBi, 90 shkallë

122.33 € 126.32 €
Përfshirë TVSH
-17%
Foto e Antenë e jashtme Ubiquiti NanoBeam 5AC-Gen2 AirMAX, 5 GHz

Antenë e jashtme Ubiquiti NanoBeam 5AC-Gen2 AirMAX, 5 GHz

134.28 € 160.26 €
Përfshirë TVSH
Foto e Mbajtëse antene Ubiquiti për NanoStation dhe LocoStation

Mbajtëse antene Ubiquiti për NanoStation dhe LocoStation

24.79 €
Përfshirë TVSH
-7%
Foto e Sistem antene Ubiquiti LiteBeam 5AC LBE-5AC-LR

Sistem antene Ubiquiti LiteBeam 5AC LBE-5AC-LR

167.13 € 179.07 €
Përfshirë TVSH
Foto e Antenë Sonoff ZigBee 3.0 USB Dongle-E

Antenë Sonoff ZigBee 3.0 USB Dongle-E

36.73 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Antenë Emos Village FLIPP–V200, e jashtme/ brendshme

Antenë Emos Village FLIPP–V200, e jashtme/ brendshme

40.71 € 42.70 €
Përfshirë TVSH