ATEN
Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-17%

Kabllo lidhëse ANTEN USB - RS232

25.80 € 30.78 €
Përfshirë TVSH
-22%

Switch ATEN 2-port HDMI KVM USB2.0 mini

96.52 € 122.92 €
Përfshirë TVSH
-15%

Kabllo ATEN 2-port mini KVM USB

52.69 € 61.66 €
Përfshirë TVSH
-11%

Zgjërues USB 2.0 ATEN

44.73 € 49.71 €
Përfshirë TVSH
-18%

Splitter ATEN, 4x 4K2K (2160p Ultra HD)

130.39 € 158.58 €
Përfshirë TVSH
-40%

Ndarës sinjali HDMI ATEN - 2xHDMI 2.0, 4K@60Hz

96.52 € 159.58 €
Përfshirë TVSH
-7%

Kontrollues ATEN, USB, DisplayPort, i zi

138.36 € 147.33 €
Përfshirë TVSH
-12%

Video splitter ATEN, 1PC - 2VGA, 350MHz

47.71 € 53.69 €
Përfshirë TVSH

Kabllo ATEN CS-22U, KVM, USB 2PC Mini

40.74 €
Përfshirë TVSH
-14%

Kabllo ATEN, 2-port DVI, USB mini

87.56 € 101.50 €
Përfshirë TVSH
-13%

Pajisje periferike ATEN, USB 3.0

117.44 € 133.58 €
Përfshirë TVSH
-36%

Switch Aten KVM CL5708M-ATA-AG, 17"

1,294.43 € 2,008.81 €
Përfshirë TVSH
-21%
-11%

Kabllo ATEN CS-22U, KVM, USB 2PC Mini

33.77 € 37.75 €
Përfshirë TVSH
-12%

Switch ATEN KVM për USB , PS / 2 dhe VGA-Graphics, 4-porte

135.37 € 152.61 €
Përfshirë TVSH
-1%

Përshtatës KVM Aten KA7189, 2xUSB/DP, 1xRJ45

311.69 € 312.68 €
Përfshirë TVSH
-15%

Kabllo vazhduese ATEN KVM

66.64 € 77.60 €
Përfshirë TVSH
-16%

Ndërprerës ATEN CS52DP-AT KVM 2-port 4K, USB-C, Displayport

187.17 € 221.04 €
Përfshirë TVSH