1 / 1
Foto e Folie pёr tastierё CZ, e kaltёr

Folie pёr tastierё CZ, e kaltёr

Vlerëso
Garancioni: 1 vit Kodi:
6.81 €
5.82 €
Përfshirë TVSH-në Pa TVSH 4.85 €
Ju kurseni 0.99 €
-15%

Vetëm edhe 4
GjirafaFLEX
Rri shlirë me GjirafaFlex

Me GjirafaFLEX përfitoni:

- Prioritet për zgjidhjen e çdo problemi me produktin brenda 1 viti nga blerja

- Kontakt brenda 24 h për servisim, zëvendësim apo kthim

- Pranim dhe dërgim me postë të produktit të servisuar pa pagesë

*Defektet përfshijnë vetëm ato fabrike, dhe jo dëmet fizike që mund të i shkaktohen produktit.

Transporti
Koha e arritjes së produktit: - Tiranë
30 prill 2024 - 01 maj 2024
Shqipëri, të tjera
01 maj 2024 - 02 maj 2024
Koha e arritjes së produktit nënkupton periudhën prej kur bëhet verifikimi i porosisë suaj, dhe njoftimit për verifikim që ju e pranoni përmes email-it apo SMS-it.
Nëse porosia bëhet tani, produkti arrin sipas afatit kohor të vendosur më lartë. Ju do të njoftoheni në vazhdimësi përmes emailit rreth vendndodhjes së porosisë suaj, duke përfshirë momentin kur produkti arrin në depon tonë, dhe momentin kur niset në dërgesë për te ju.

*Në 99% të rasteve, produktet arrijnë sipas parashikimit të vendosur më lartë. Ju lusim të keni parasysh që festat ndërkombëtare ndikojnë që liferimi të shtyhet për rreth 2 ditë.

Pagesa të sigurta
Paguaj me para në dorë
Paguaj online
Paguaj me transfer bankar
Shënim: Tastiera te pjesa numerike ka disa simbole çeke. Foliet për tastierë shërbejnë si detaj plotësues për tastierat amerikane ose tjera, kur nuk ka mbulesa standarde specifike për tastierat çeke, sikur janë shkronjat me theks, "Z / Y" dhe tast tjetër me pjesë alfanumerike. Foliet janë të rekomandueshme për tastierat e veçanta për lojëra kompjuterike, të cilat zakonisht janë ta furnizuara me energji nga burime të jashtme, ose risitë në treg të cilat janë të prezantuara në gjuhën çeke. Ky verzion përfshin afishe në ngjyrë të kaltër.
Garancioni nga prodhuesi:
1 vit
Lansuar:
16 Prill 2013
Kodi i prodhuesit:
pkczm
Vendi i prodhimit:
China
EAN:
8592220009786
0

0 Vlerësime

Klientët që kanë blerë këtë produkt, kanë blerë edhe

Blej tani
Folie pёr tastierё CZ, e kaltёr
5.82 €
Sasia:0
GjirafaFLEX: Jo