Gembird

Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-10%
Foto e HUB Gembird USB 4-porte V2.0

HUB Gembird USB 4-porte V2.0

8.85 € 9.85 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Filament për printim 3D Gembird (filament), PLA+, 1,75mm, 1kg, e bardhë

Filament për printim 3D Gembird (filament), PLA+, 1,75mm, 1kg, e bardhë

41.69 € 46.66 €
Përfshirë TVSH
-16%
Foto e Ndarës HDMI Gembird, 2x HDMI, pasiv, i zi

Ndarës HDMI Gembird, 2x HDMI, pasiv, i zi

10.84 € 12.83 €
Përfshirë TVSH
-9%
48h Delivery
Foto e Lexues i kartës së memories Gembird micro SD, USB

Lexues i kartës së memories Gembird micro SD, USB

3.88 € 4.28 €
Përfshirë TVSH
Foto e Spërkatës për pastrim Gembird, ajër i kompresuar 400ml

Spërkatës për pastrim Gembird, ajër i kompresuar 400ml

7.86 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Reduktues Gembird CABLEXPERT USB Type-C (CM/AF)

Reduktues Gembird CABLEXPERT USB Type-C (CM/AF)

6.86 € 7.06 €
Përfshirë TVSH
-17%
Foto e Konvertues Gembird CABLEXPERT, USB-C në HDMI (F)

Konvertues Gembird CABLEXPERT, USB-C në HDMI (F)

19.80 € 23.78 €
Përfshirë TVSH
-29%
Foto e Mauspad Gembird Ergo, i zi

Mauspad Gembird Ergo, i zi

9.85 € 13.83 €
Përfshirë TVSH
-13%
Foto e Kabllo HDMI-HDMI Gembird v1.4, 1m

Kabllo HDMI-HDMI Gembird v1.4, 1m

6.86 € 7.86 €
Përfshirë TVSH
-13%
Foto e Kabllo Gembird CABLEXPERT, HDMI-HDMI, 2.0, M/M, e mbrojtur, 1.8m, e zezë

Kabllo Gembird CABLEXPERT, HDMI-HDMI, 2.0, M/M, e mbrojtur, 1.8m, e zezë

6.86 € 7.86 €
Përfshirë TVSH
-9%
Foto e Karikues wireless me mbajtëse Gembird, Qi, 10W, i zi

Karikues wireless me mbajtëse Gembird, Qi, 10W, i zi

19.80 € 21.79 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Llambë laptopi Gembird USB, fleksibile, e zezë

Llambë laptopi Gembird USB, fleksibile, e zezë

8.85 € 9.85 €
Përfshirë TVSH
-17%
Foto e Reduktues për iPhone Gembird CABLEXPERT, USB-C, CF/Lightning M

Reduktues për iPhone Gembird CABLEXPERT, USB-C, CF/Lightning M

4.87 € 5.87 €
Përfshirë TVSH
-26%
Foto e Kabllo Gembird CABLEXPERT,  jack 3,5mm në 2x3,5mm M/F, 10cm

Kabllo Gembird CABLEXPERT, jack 3,5mm në 2x3,5mm M/F, 10cm

2.89 € 3.88 €
Përfshirë TVSH
-26%
Foto e Kabllo Gembird CABLEXPERT SATA III, daa, 30cm

Kabllo Gembird CABLEXPERT SATA III, daa, 30cm

3.88 € 5.27 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Filament për printim 3D Gembird(filament), PLA+, 1,75mm, 1kg, e portokalltë

Filament për printim 3D Gembird(filament), PLA+, 1,75mm, 1kg, e portokalltë

38.70 € 43.67 €
Përfshirë TVSH
-20%
Foto e Kabllo Gembird CABLEXPERT, HDMI - Micro HDMI, 1.3, M/M, e mbrojtur, 1.8m, e zezë

Kabllo Gembird CABLEXPERT, HDMI - Micro HDMI, 1.3, M/M, e mbrojtur, 1.8m, e zezë

7.86 € 9.85 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Spirale tensionuese për kabllot Cablexpert, 12mm, 10 m, e zezë

Spirale tensionuese për kabllot Cablexpert, 12mm, 10 m, e zezë

11.84 € 13.83 €
Përfshirë TVSH
-20%
Foto e Kabllo Gembird CABLEXPERT, jack 3,5mm në 2x3,5mm M/F, 20cm, e bardhë

Kabllo Gembird CABLEXPERT, jack 3,5mm në 2x3,5mm M/F, 20cm, e bardhë

3.88 € 4.87 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Lexues USB i kartave Gembird SD / SDHC / SDXC / MMC / RS-MMC dhe Micro SD / SDHX / SDXC

Lexues USB i kartave Gembird SD / SDHC / SDXC / MMC / RS-MMC dhe Micro SD / SDHX / SDXC

11.84 € 13.83 €
Përfshirë TVSH
-17%
Foto e Kabllo Gembird HDMI - DVI 1.8 m

Kabllo Gembird HDMI - DVI 1.8 m

9.85 € 11.84 €
Përfshirë TVSH
-24%
Foto e Kabllo Gembird CABLEXPERT, HDMI-HDMI 7m, 2.0, M/M, e zezë

Kabllo Gembird CABLEXPERT, HDMI-HDMI 7m, 2.0, M/M, e zezë

15.82 € 20.79 €
Përfshirë TVSH
-16%
Foto e Kabllo Gembird CABLEXPERT HDMI-HDMI 1,8m, 1.4, M/M, CCS, Ethernet, e zezë

Kabllo Gembird CABLEXPERT HDMI-HDMI 1,8m, 1.4, M/M, CCS, Ethernet, e zezë

5.87 € 6.96 €
Përfshirë TVSH
-13%
Foto e Reduktues Gembird CABLEXPERT, HDMI në DVI, F/M, e zezë

Reduktues Gembird CABLEXPERT, HDMI në DVI, F/M, e zezë

6.86 € 7.86 €
Përfshirë TVSH