ICY BOX

Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-16%
Foto e Shpërndarës për USB ICY BOX IB-AC6110, i zi

Shpërndarës për USB ICY BOX IB-AC6110, i zi

102.37 € 121.27 €
Përfshirë TVSH
-21%
Foto e Disk Icy Box M.2 PCIe NVMe - USB-C 3.2 Gen 2

Disk Icy Box M.2 PCIe NVMe - USB-C 3.2 Gen 2

40.77 € 51.31 €
Përfshirë TVSH
-12%
Foto e Mbajtës për miniPC ICY BOX IB-MSA102-VM VESA, me mbështetje VESA

Mbajtës për miniPC ICY BOX IB-MSA102-VM VESA, me mbështetje VESA

28.75 € 32.73 €
Përfshirë TVSH
-9%
Foto e Kuti për disk ICY BOX IB-1817M-C31

Kuti për disk ICY BOX IB-1817M-C31

69.54 € 76.51 €
Përfshirë TVSH
-23%
Foto e Docking station ICY BOX IB-DK2106-C USB-C me dalje video të trefishta

Docking station ICY BOX IB-DK2106-C USB-C me dalje video të trefishta

139.18 € 179.97 €
Përfshirë TVSH
-27%
Foto e Kuti e hard diskut ICY BOX IB-256WP, 2.5", e zezë

Kuti e hard diskut ICY BOX IB-256WP, 2.5", e zezë

26.76 € 36.71 €
Përfshirë TVSH
-15%
Foto e Shpërndarës për USB ICY BOX IB-AC618, i zi

Shpërndarës për USB ICY BOX IB-AC618, i zi

72.53 € 85.66 €
Përfshirë TVSH
-8%
Foto e Kuti ICY BOX për hard disk 2.5" - 3.5" HDD/SSD

Kuti ICY BOX për hard disk 2.5" - 3.5" HDD/SSD

22.78 € 24.77 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Docking station ICY BOX IB-DK2251AC Multi për laptopë dhe PC

Docking station ICY BOX IB-DK2251AC Multi për laptopë dhe PC

172.01 € 178.98 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Docking station ICY BOX IB-DK4040-CPD USB-C me 2 dalje video

Docking station ICY BOX IB-DK4040-CPD USB-C me 2 dalje video

76.51 € 79.49 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Mbajtëse për monitor ICY BOX IB-MSG303BL-T, deri në 32"

Mbajtëse për monitor ICY BOX IB-MSG303BL-T, deri në 32"

105.36 € 109.34 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Kornizë ICY BOX IB-129SSK-B, e zezë

Kornizë ICY BOX IB-129SSK-B, e zezë

51.63 € 54.62 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Përshtatës ICY BOX IB-AC649 2.5'', i zi

Përshtatës ICY BOX IB-AC649 2.5'', i zi

16.81 € 18.80 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Përshtatës ICY BOX IB-AC703-U3 2.5'', i bardhë

Përshtatës ICY BOX IB-AC703-U3 2.5'', i bardhë

17.81 € 20.79 €
Përfshirë TVSH
-16%
Foto e Kuti për disk ICY BOX IB-1916M-C32 M.2 NVMe SSD, USB Typ C

Kuti për disk ICY BOX IB-1916M-C32 M.2 NVMe SSD, USB Typ C

67.55 € 80.49 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Raft mobil pa tabaka ICY BOX IB-166SSK-B për 3.5" SATA/SAS

Raft mobil pa tabaka ICY BOX IB-166SSK-B për 3.5" SATA/SAS

55.61 € 62.58 €
Përfshirë TVSH
-26%
Foto e Kornizë ICY BOX IB-AC640 2.5", e zezë

Kornizë ICY BOX IB-AC640 2.5", e zezë

19.80 € 26.76 €
Përfshirë TVSH
-24%
Foto e Hub ICY BOX IB-HUB1403 USB3.0

Hub ICY BOX IB-HUB1403 USB3.0

43.67 € 57.60 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Kornizë ICY BOX për hard disk 2.5" - 3.5"

Kornizë ICY BOX për hard disk 2.5" - 3.5"

21.79 € 22.78 €
Përfshirë TVSH
-22%
Foto e Kuti e jashtme për hard disk ICY BOX IB- 273StU3, USB 3.0, e zezë

Kuti e jashtme për hard disk ICY BOX IB- 273StU3, USB 3.0, e zezë

24.77 € 31.74 €
Përfshirë TVSH
-37%
Foto e Kuti e jashtme për hard disk ICY BOX IB-276U3

Kuti e jashtme për hard disk ICY BOX IB-276U3

23.78 € 37.71 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Mbajtës ICY BOX IB-MSG304BL-T për 2 monitorë, RGB, USB hub

Mbajtës ICY BOX IB-MSG304BL-T për 2 monitorë, RGB, USB hub

242.65 € 251.60 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Kuti e jashtme ICY BOX për M.2 NVMe SSD, USB type - C

Kuti e jashtme ICY BOX për M.2 NVMe SSD, USB type - C

62.58 € 65.56 €
Përfshirë TVSH