Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
New Product
Foto e Sonoff Basic R2 Smart Switch, Wi-FI

Sonoff Basic R2 Smart Switch, Wi-FI

14.83 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Prizë smart Sonoff S26R2TPE-FR, WiFi

Prizë smart Sonoff S26R2TPE-FR, WiFi

24.78 € 25.77 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Matës i konsumit të energjisë elektrike Solight DT27, i bardhë

Matës i konsumit të energjisë elektrike Solight DT27, i bardhë

21.79 € 22.79 €
Përfshirë TVSH
-17%
Foto e Priza Smart TP-LINK Tapo P100 (2 copë)

Priza Smart TP-LINK Tapo P100 (2 copë)

41.70 € 50.46 €
Përfshirë TVSH
-9%
Foto e Prizë Emos, 3 pjesë

Prizë Emos, 3 pjesë

9.85 € 10.85 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Çelës smart TP-Link Tapo S220, i bardhë

Çelës smart TP-Link Tapo S220, i bardhë

47.67 € 53.64 €
Përfshirë TVSH
-13%
Foto e Prizë smart Gosund SP112 WiFi, 2xUSB, Tuya

Prizë smart Gosund SP112 WiFi, 2xUSB, Tuya

26.77 € 30.75 €
Përfshirë TVSH
-12%
Foto e Matës i konsumit të energjisë elektrike Geti GMP02

Matës i konsumit të energjisë elektrike Geti GMP02

14.83 € 16.82 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Prizë smart TP-LINK Tapo P115

Prizë smart TP-LINK Tapo P115

34.73 € 38.71 €
Përfshirë TVSH
Foto e Prizë smart Solarmi TP29/PG01

Prizë smart Solarmi TP29/PG01

29.76 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Çelës WOOX WiFi 10A R4967

Çelës WOOX WiFi 10A R4967

23.78 € 26.77 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Matës i konsumit të energjisë elektrike Solight DT26

Matës i konsumit të energjisë elektrike Solight DT26

16.82 € 17.61 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Ndërprerës Tesla Smart Dimmer

Ndërprerës Tesla Smart Dimmer

46.67 € 48.66 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Modul i dyfishtë Tesla Smart Switch

Modul i dyfishtë Tesla Smart Switch

33.74 € 34.73 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Prizë smart TP-LINK Tapo P110M

Prizë smart TP-LINK Tapo P110M

30.75 € 35.73 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e EZVIZ T30-10A Basic, Wi-Fi, EU, 2300W, e bardhë

EZVIZ T30-10A Basic, Wi-Fi, EU, 2300W, e bardhë

22.79 € 23.78 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Prizë smart Wi-Fi me matje të konsumit EVOLVEO Porta F16

Prizë smart Wi-Fi me matje të konsumit EVOLVEO Porta F16

42.69 € 44.68 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Prizë smart Niceboy ION SmartPlug PRO

Prizë smart Niceboy ION SmartPlug PRO

44.68 € 47.67 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Kornizë e dyfishtë për çelësin Shelly WS, e bardhë

Kornizë e dyfishtë për çelësin Shelly WS, e bardhë

18.81 € 21.79 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Buton smart TP-Link Tapo S200B

Buton smart TP-Link Tapo S200B

30.75 € 32.74 €
Përfshirë TVSH
-13%
Foto e Prizë / ndërprerës iQtech SmartLife, 10A, Wi-Fi

Prizë / ndërprerës iQtech SmartLife, 10A, Wi-Fi

32.74 € 37.72 €
Përfshirë TVSH
-19%
Foto e Prizë mekanike me çelës dhe kohëmatës Emos TF-16, e bardhë

Prizë mekanike me çelës dhe kohëmatës Emos TF-16, e bardhë

16.82 € 20.80 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Prizë me ndërprerës Geti MF1, mekanike

Prizë me ndërprerës Geti MF1, mekanike

11.84 € 13.83 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Modul ritransmetimi iQtech SmartLife modul DMB01W, Wi-Fi

Modul ritransmetimi iQtech SmartLife modul DMB01W, Wi-Fi

57.62 € 63.99 €
Përfshirë TVSH