IQtech

Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-10%
Foto e Alarm iQtech SmartLife SA01, Wi-Fi

Alarm iQtech SmartLife SA01, Wi-Fi

42.89 € 47.69 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Sensor i lëvizjes iQtech SmartLife MS03, Wi-Fi

Sensor i lëvizjes iQtech SmartLife MS03, Wi-Fi

46.89 € 49.89 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Senzor i përmbytjes iQtech SmartLife WL02, Wi-Fi

Senzor i përmbytjes iQtech SmartLife WL02, Wi-Fi

68.88 € 76.88 €
Përfshirë TVSH
-13%
Foto e Prizë / ndërprerës iQtech SmartLife, 10A, Wi-Fi

Prizë / ndërprerës iQtech SmartLife, 10A, Wi-Fi

32.89 € 37.89 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Modul ritransmetimi iQtech SmartLife modul DMB01W, Wi-Fi

Modul ritransmetimi iQtech SmartLife modul DMB01W, Wi-Fi

57.88 € 64.28 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Kontrollues univerzal me rreze infra të kuqe - iQtech SmartLife IR01, Wi-Fi

Kontrollues univerzal me rreze infra të kuqe - iQtech SmartLife IR01, Wi-Fi

42.89 € 47.69 €
Përfshirë TVSH
-9%
48h Delivery
Foto e Modul iQtech SmartLife  SB001, Wi-Fi

Modul iQtech SmartLife SB001, Wi-Fi

29.89 € 32.89 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Ndërprerës smart iQtech SmartLife, Wi-Fi

Ndërprerës smart iQtech SmartLife, Wi-Fi

50.89 € 52.89 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Buton iQtech Smartlife SOS S0S02, Zigbee 3.0

Buton iQtech Smartlife SOS S0S02, Zigbee 3.0

45.89 € 50.89 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Njësi qendrore iQtech Smartlife GW001, Zigbee 3.0 gateway, WiFi

Njësi qendrore iQtech Smartlife GW001, Zigbee 3.0 gateway, WiFi

79.88 € 84.88 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Detektor CO dhe tymi iQtech SmartLife Combo, CS01W, Wi-Fi

Detektor CO dhe tymi iQtech SmartLife Combo, CS01W, Wi-Fi

80.88 € 90.88 €
Përfshirë TVSH
-12%
Foto e Set sigurie iQtech SmartLife

Set sigurie iQtech SmartLife

269.83 € 306.52 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Senzor i lagështisë dhe temperaturës iQtech SmartLife SR02W, Wi-Fi, me sirenë

Senzor i lagështisë dhe temperaturës iQtech SmartLife SR02W, Wi-Fi, me sirenë

67.88 € 75.38 €
Përfshirë TVSH
-16%
Foto e Poç iQtech SmartLife, E27, LED, 10W, Wi-Fi, RGBW

Poç iQtech SmartLife, E27, LED, 10W, Wi-Fi, RGBW

29.89 € 35.49 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Senzor magnetik iQtech SmartLife DW01, Wi-Fi, për dyer dhe dritare

Senzor magnetik iQtech SmartLife DW01, Wi-Fi, për dyer dhe dritare

40.89 € 45.89 €
Përfshirë TVSH
-10%
48h Delivery
Foto e Modul ritransmetimi iQtech SmartLife SB002, Wi-Fi, me kontrollues

Modul ritransmetimi iQtech SmartLife SB002, Wi-Fi, me kontrollues

35.89 € 39.89 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Ndërprerës inteligjent iQtech SmartLife me errësirë, Wi-Fi

Ndërprerës inteligjent iQtech SmartLife me errësirë, Wi-Fi

45.89 € 50.89 €
Përfshirë TVSH
-7%
Foto e Set startues iQtech SmartLife

Set startues iQtech SmartLife

248.83 € 268.83 €
Përfshirë TVSH
-13%
Foto e Ndërprerës smart iQtech SmartLife, dyshe, Wi-Fi

Ndërprerës smart iQtech SmartLife, dyshe, Wi-Fi

54.89 € 62.88 €
Përfshirë TVSH
-16%
Foto e Set iQtech SmartLife Starter Kit Garage

Set iQtech SmartLife Starter Kit Garage

233.84 € 278.82 €
Përfshirë TVSH
-8%
Foto e Set sigurie iQtech SmartLife Chalupář

Set sigurie iQtech SmartLife Chalupář

159.86 € 172.85 €
Përfshirë TVSH
-7%
Foto e Kokë termostatike iQtech SmartLife RV01, Zigbee

Kokë termostatike iQtech SmartLife RV01, Zigbee

77.88 € 83.88 €
Përfshirë TVSH