1 / 1
Foto e Kapak mbrojtës RJ45

Kapak mbrojtës RJ45

Vlerëso
Garancioni: 1 vit Kodi:
2.49 €
Përfshirë TVSH-në Pa TVSH 2.07 €

Më shumë se 10 artikuj
GjirafaFLEX
Rri shlirë me GjirafaFlex

Me GjirafaFLEX përfitoni:

- Prioritet për zgjidhjen e çdo problemi me produktin brenda 1 viti nga blerja

- Kontakt brenda 24 h për servisim, zëvendësim apo kthim

- Pranim dhe dërgim me postë të produktit të servisuar pa pagesë

*Defektet përfshijnë vetëm ato fabrike, dhe jo dëmet fizike që mund të i shkaktohen produktit.

Transporti
Koha e arritjes së produktit: - Tiranë
03 qershor 2024 - 04 qershor 2024
Shqipëri, të tjera
04 qershor 2024 - 05 qershor 2024
Koha e arritjes së produktit nënkupton periudhën prej kur bëhet verifikimi i porosisë suaj, dhe njoftimit për verifikim që ju e pranoni përmes email-it apo SMS-it.
Nëse porosia bëhet tani, produkti arrin sipas afatit kohor të vendosur më lartë. Ju do të njoftoheni në vazhdimësi përmes emailit rreth vendndodhjes së porosisë suaj, duke përfshirë momentin kur produkti arrin në depon tonë, dhe momentin kur niset në dërgesë për te ju.

*Në 99% të rasteve, produktet arrijnë sipas parashikimit të vendosur më lartë. Ju lusim të keni parasysh që festat ndërkombëtare ndikojnë që liferimi të shtyhet për rreth 2 ditë.

Pagesa të sigurta
Paguaj me para në dorë
Paguaj online
Paguaj me transfer bankar

Rrjetet kompjuterike Ethernet janë rrjeti më i shpeshtë i kompjuterëve ditët e sotme. Ata përdorin teknologji të ndryshme të transmetimit, por më të zakonshmet, janë sigurisht të strukturuara nga rrjetet e formuara prej UTP kabllove. Kjo lloj kapaku, gjen përdorim, jo vetëm në qendra kompjuterike, por pothuajse në çdo zyrë, apo shtëpi, në qoftë se ju lidhni dy ose më shumë kompjuterë. Ky produkt ka zgjedhur disa ngjyra më të lehta si zgjidhje të mundshme. Në këtë rast, ky kapak posedon ngjyrë të kaltër.

Garancioni nga prodhuesi:
1 vit
Data e lansimit:
10 Maj 2011
EAN:
8592220001384
0

0 Vlerësime

Klientët që kanë blerë këtë produkt, kanë blerë edhe

Blej tani
Kapak mbrojtës RJ45
2.49 €
Sasia:0
GjirafaFLEX: Jo