Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro

Robot DJI RoboMaster S1

782.81 €
Përfshirë TVSH
-7%

Set shinash Intelino

70.48 € 75.18 €
Përfshirë TVSH
-24%

Set kreativ Strawbees Imagination Kit

57.31 € 75.00 €
Përfshirë TVSH

Lodër Sphero Mini, golf

122.23 €
Përfshirë TVSH

Lodër Sphero Mini, futboll

122.23 €
Përfshirë TVSH
-4%

Set lodër LEGO® City 60337 Express train, 764 pjesë

194.69 € 201.28 €
Përfshirë TVSH
-3%
-31%

Hub LEGO® Powered Up 88012 TECHNIC

78.95 € 112.82 €
Përfshirë TVSH
-29%

Hub LEGO® Powered Up 88006 Special Move

81.77 € 113.77 €
Përfshirë TVSH
-4%

Motor LEGO® Powered Up 88011 Train

23.43 € 24.37 €
Përfshirë TVSH
-13%

Laptop Small foot by Legler

35.66 € 40.65 €
Përfshirë TVSH
-11%

Lodër edukative Roborisen EDU Basic Extension Kit A

100.59 € 112.82 €
Përfshirë TVSH
-17%

Sensori i ngjyrës dhe distancës LEGO® Powered Up 88007

23.43 € 28.23 €
Përfshirë TVSH
-17%
-29%

Motor linear mesatar LEGO® Powered Up 88008

27.19 € 38.20 €
Përfshirë TVSH
-15%

Set lodër LEGO® Ideas 21327 Typewriter, 2,079 pjesë

297.26 € 347.13 €
Përfshirë TVSH
-6%
-6%

Lodër Osmo Pizza Co. Game (2017)

115.65 € 122.23 €
Përfshirë TVSH
-7%

Lodër Osmo Words (2019) - SIOC

84.59 € 90.24 €
Përfshirë TVSH
-19%

Lojë edukative Osmo Coding Family Bundle (2020)

154.23 € 189.04 €
Përfshirë TVSH
-7%

Set elektronik Boffin III BRICKS

66.72 € 71.42 €
Përfshirë TVSH

Set elektronik Boffin II HRY

115.65 €
Përfshirë TVSH
-24%

Lodër Tech Will Save Us - The Mover

70.48 € 91.75 €
Përfshirë TVSH
-27%

Set krijimi Tech Will Save Us - Thirsty Plant

35.66 € 48.65 €
Përfshirë TVSH