Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-3%
Foto e Sensor për dyer dhe dritare TP-Link Tapo T110 për H100

Sensor për dyer dhe dritare TP-Link Tapo T110 për H100

34.70 € 35.70 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Sensor magnetik për dyer dhe dritare iGET SECURITY EP4, për alarmin iGET SECURITY M5

Sensor magnetik për dyer dhe dritare iGET SECURITY EP4, për alarmin iGET SECURITY M5

33.71 € 35.70 €
Përfshirë TVSH
-12%
Foto e Detektor magnetik iGET SECURITY P4v2, për dyer dhe dritare

Detektor magnetik iGET SECURITY P4v2, për dyer dhe dritare

25.75 € 29.23 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Senzor magnetik iQtech SmartLife DW01, Wi-Fi, për dyer dhe dritare

Senzor magnetik iQtech SmartLife DW01, Wi-Fi, për dyer dhe dritare

40.67 € 45.64 €
Përfshirë TVSH
-13%
Foto e Sensor magnetik Wireless Evolveo për Alarmex / Sonix, për dyer dhe dritare

Sensor magnetik Wireless Evolveo për Alarmex / Sonix, për dyer dhe dritare

27.74 € 31.72 €
Përfshirë TVSH
-40%
Foto e Sensorë për dyer dhe dritare Netatmo Smart

Sensorë për dyer dhe dritare Netatmo Smart

102.31 € 171.92 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Sensorë për dyer dhe dritare Netatmo Smart

Sensorë për dyer dhe dritare Netatmo Smart

147.06 € 153.02 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Sensor Tesla për dyer dhe dritare

Sensor Tesla për dyer dhe dritare

38.68 € 40.67 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Sensor për dyer EZVIZ T2C, Zigbee 3.0, i bardhë

Sensor për dyer EZVIZ T2C, Zigbee 3.0, i bardhë

50.61 € 52.60 €
Përfshirë TVSH
-12%
Foto e Sensor Sonoff Zigbee SNZB-04 për dyer dhe dritare

Sensor Sonoff Zigbee SNZB-04 për dyer dhe dritare

14.82 € 16.80 €
Përfshirë TVSH
-7%
Foto e Sensor smart për dyer dhe dritare WOOX R7047 Zigbee

Sensor smart për dyer dhe dritare WOOX R7047 Zigbee

39.67 € 42.66 €
Përfshirë TVSH
Foto e Sensor për dyer dhe dritare YALE SYNC, i bardhë

Sensor për dyer dhe dritare YALE SYNC, i bardhë

52.60 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Sensor për dyer dhe dritare Niceboy ION ORBIS

Sensor për dyer dhe dritare Niceboy ION ORBIS

38.68 € 40.67 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Sensor për dyer EZVIZ T2C, Zigbee 3.0, i bardhë

Sensor për dyer EZVIZ T2C, Zigbee 3.0, i bardhë

43.65 € 48.52 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Sensor magnetik për dyer dhe dritare iGET SECURITY M3P4

Sensor magnetik për dyer dhe dritare iGET SECURITY M3P4

21.78 € 22.77 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Detektor për dyer dhe dritare iGET SECURITY P8, me alarm

Detektor për dyer dhe dritare iGET SECURITY P8, me alarm

18.79 € 19.79 €
Përfshirë TVSH
-21%
Foto e Senzor sigurie Anker Eufy Entry Sensor T89000D4, i bardhë

Senzor sigurie Anker Eufy Entry Sensor T89000D4, i bardhë

51.60 € 65.53 €
Përfshirë TVSH
-19%
Foto e Senzor me bateri Fibaro për dyer dhe dritare, Z-Wave Plus, bardhë

Senzor me bateri Fibaro për dyer dhe dritare, Z-Wave Plus, bardhë

74.47 € 92.37 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Sensor për dyer dhe dritare YALE SYNC, i bardhë

Sensor për dyer dhe dritare YALE SYNC, i bardhë

34.70 € 35.70 €
Përfshirë TVSH