Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-7%
Foto e Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 9.60 Auto Allergy 3në1 RH2038WO, e zezë

Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 9.60 Auto Allergy 3në1 RH2038WO, e zezë

314.54 € 339.35 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Aqua 4në1 RH98C8WO, e zezë

Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Aqua 4në1 RH98C8WO, e zezë

560.69 € 651.80 €
Përfshirë TVSH
-12%
Foto e Fshesë me vakum Rowenta RH9690WO X-FORCE Flex 8.60 Aqua, e kaltër

Fshesë me vakum Rowenta RH9690WO X-FORCE Flex 8.60 Aqua, e kaltër

349.28 € 396.92 €
Përfshirë TVSH
-18%
Foto e Fshesë për dritare dhe banjo Leifheit SET NEMO + përshtatës

Fshesë për dritare dhe banjo Leifheit SET NEMO + përshtatës

84.27 € 103.13 €
Përfshirë TVSH
-16%
Foto e Fshesë me vakum Rowenta RH9958WA X-Force Flex 14.60 Animal Care 3 në1

Fshesë me vakum Rowenta RH9958WA X-Force Flex 14.60 Animal Care 3 në1

620.24 € 740.34 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Bateri rezervë Rowenta ZR009705 për fshesën me vakum X-Force 12.60

Bateri rezervë Rowenta ZR009705 për fshesën me vakum X-Force 12.60

158.71 € 161.69 €
Përfshirë TVSH
-8%
Foto e Fshesë me vakum Rowenta X-FORCE FLEX 15.60 Aqua RH99A1, e zezë

Fshesë me vakum Rowenta X-FORCE FLEX 15.60 Aqua RH99A1, e zezë

850.51 € 919.99 €
Përfshirë TVSH
-27%
Foto e Fshesë me vakum Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum EU

Fshesë me vakum Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum EU

594.43 € 809.82 €
Përfshirë TVSH
-12%
Foto e Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Animal Care 3në1 RH98A8WO, e kuqe

Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Animal Care 3në1 RH98A8WO, e kuqe

464.41 € 527.04 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Fshesë me vakum Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light

Fshesë me vakum Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light

172.60 € 182.53 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Fshesë me vakum Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum EU

Fshesë me vakum Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum EU

651.01 € 681.78 €
Përfshirë TVSH
-19%
Foto e Fshesë me vakum Sencor SVC 0741YL - EUE3 3në1

Fshesë me vakum Sencor SVC 0741YL - EUE3 3në1

251.01 € 311.56 €
Përfshirë TVSH