Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro

Lexues i kartave Gembird SD dhe MMC, USB

10.26 €
Përfshirë TVSH
-13%

Lexuesi i kartave Axago ALL-IN-ONE

16.84 € 19.20 €
Përfshirë TVSH
-18%

Lexues i jashtëm USB AXAGON CRE-SAC

25.31 € 30.58 €
Përfshirë TVSH
-6%

Lexues kartash Axago CRI-S3, 3.5"

34.72 € 36.60 €
Përfshirë TVSH
-9%

Lexuesi i kartave AKASA AK-ICR-14, i zi

39.43 € 43.19 €
Përfshirë TVSH
-4%
-10%

Lexuesi i kartave AKASA AK-ICR-16, i zi

36.60 € 40.37 €
Përfshirë TVSH
-7%

Lexues i kartave AKASA AK-CR-06BK, i zi

38.49 € 41.31 €
Përfshirë TVSH