Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-4%

Skaner laserik për barkod Honeywell MS5145 Eclipse, USB

79.63 € 82.59 €
Përfshirë TVSH
-10%
-16%
-15%

Printer Epson TM-T20III, i zi

204.65 € 239.10 €
Përfshirë TVSH
-11%
-26%
-3%

Ekran Virtuos SD700F, 7 ", USB, i zi

230.24 € 236.15 €
Përfshirë TVSH
-20%

Lexues i barkodeve Honeywell Hyperion 1470g2d - USB, i zi

145.59 € 180.33 €
Përfshirë TVSH
-15%

Lidhës i kasës Virtuos 6/8 për FT-460xx, SK-500

39.28 € 46.17 €
Përfshirë TVSH
-46%
-17%

Printer për etiketa Zebra ZD421t, TT

456.64 € 544.06 €
Përfshirë TVSH
-14%
-10%

Letër termike X-POS për FiskalPro, 10 copë

9.75 € 10.83 €
Përfshirë TVSH
-15%

Ekran konsumatori Virtuos FL-2025MB - LCD, 2x20, USB, i zi

132.79 € 155.43 €
Përfshirë TVSH
-5%

Skaner Honeywell Granit 1990XR

686.00 € 716.52 €
Përfshirë TVSH
-17%
-7%
-22%

Ekran Virtuos, 10,1 ", për konsumator, i zi

315.88 € 402.21 €
Përfshirë TVSH
-52%

Skaner Honeywell Granit 1991SR - BT

466.49 € 968.51 €
Përfshirë TVSH
-57%

Skaner Honeywell Xenon 1952 HD - USB kit, CRDLSS, i zi

500.94 € 1,157.51 €
Përfshirë TVSH
-15%

Karikues Virtuos për BT-310 dhe RS-232, 5V/2A

17.62 € 20.57 €
Përfshirë TVSH
-12%

Lidhës i arkës Virtuos, për sirtarin S-410

40.26 € 45.38 €
Përfshirë TVSH
-8%

Lidhës i arkës Virtuos C425

47.15 € 51.09 €
Përfshirë TVSH
-8%
-33%

Skaner Honeywell HF680 R1 - 2D, RS232, i zi

255.84 € 379.86 €
Përfshirë TVSH