Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-4%

Skaner laserik për barkod Honeywell MS5145 Eclipse, USB

76.13 € 78.95 €
Përfshirë TVSH
-10%
-13%
-17%

Printer Epson TM-T20III, i zi

190.93 € 228.57 €
Përfshirë TVSH
-11%
-11%
-11%
-17%

Lexues i barkodeve Honeywell Hyperion 1470g2d - USB, i zi

143.88 € 172.39 €
Përfshirë TVSH
-15%

Lidhës i kasës Virtuos 6/8 për FT-460xx, SK-500

37.55 € 44.13 €
Përfshirë TVSH
-16%

Printer për etiketa Zebra ZD421t, TT

441.23 € 520.08 €
Përfshirë TVSH
-14%
-10%

Letër termike X-POS për FiskalPro, 10 copë

9.32 € 10.35 €
Përfshirë TVSH
-15%

Ekran konsumatori Virtuos FL-2025MB - LCD, 2x20, USB, i zi

126.94 € 148.58 €
Përfshirë TVSH
-1%

Skaner Honeywell Granit 1990XR

679.30 € 684.94 €
Përfshirë TVSH
-16%
-22%

Ekran Virtuos, 10,1 ", për konsumator, i zi

301.96 € 384.49 €
Përfshirë TVSH
-32%

Skaner Honeywell Granit 1991IXR - BT

738.58 € 1,083.64 €
Përfshirë TVSH
-60%

Skaner Honeywell Xenon 1952 HD - USB kit, CRDLSS, i zi

453.46 € 1,106.50 €
Përfshirë TVSH
-15%

Karikues Virtuos për BT-310 dhe RS-232, 5V/2A

16.84 € 19.67 €
Përfshirë TVSH
-12%

Lidhës i arkës Virtuos, për sirtarin S-410

38.49 € 43.38 €
Përfshirë TVSH
-8%

Lidhës i arkës Virtuos C425

45.07 € 48.84 €
Përfshirë TVSH
-8%
-31%

Skaner Honeywell HF680 R1 - 2D, RS232, i zi

253.03 € 363.13 €
Përfshirë TVSH