Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-4%
Foto e Sensor për temperaturë dhe lagështi EZVIZ T51C

Sensor për temperaturë dhe lagështi EZVIZ T51C

54.49 € 56.48 €
Përfshirë TVSH
-7%
Foto e Sensor i temperaturës dhe lagështisë Sonoff SI7021 për TH10 / TH16 / S22

Sensor i temperaturës dhe lagështisë Sonoff SI7021 për TH10 / TH16 / S22

13.80 € 14.79 €
Përfshirë TVSH
-27%
Foto e Sensor temperaturës dhe lagështisë Sonoff THS01

Sensor temperaturës dhe lagështisë Sonoff THS01

18.76 € 25.71 €
Përfshirë TVSH
-9%
Foto e Sensor i lagështisë dhe temperaturës TP-Link Tapo T310

Sensor i lagështisë dhe temperaturës TP-Link Tapo T310

31.66 € 34.64 €
Përfshirë TVSH
-8%
Foto e Sensor i detektimit të lagështisë dhe temperaturës TP-Link Tapo T315 për H100

Sensor i detektimit të lagështisë dhe temperaturës TP-Link Tapo T315 për H100

55.48 € 60.45 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Sensoor i i temperaturës dhe lagështisë Sonoff Zigbee SNZB-02 Smart

Sensoor i i temperaturës dhe lagështisë Sonoff Zigbee SNZB-02 Smart

27.69 € 28.68 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Sensor për temperaturë dhe lagështi EZVIZ T51C

Sensor për temperaturë dhe lagështi EZVIZ T51C

43.57 € 46.55 €
Përfshirë TVSH