Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-10%
Foto e Senzor i përmbytjes iQtech SmartLife WL02, Wi-Fi

Senzor i përmbytjes iQtech SmartLife WL02, Wi-Fi

68.55 € 76.51 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Detektor i ujit iGET SECURITY P9

Detektor i ujit iGET SECURITY P9

18.80 € 19.80 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Sensor i detektimit të ujit iGET SECURITY EP9 për alarm iGET SECURITY M5

Sensor i detektimit të ujit iGET SECURITY EP9 për alarm iGET SECURITY M5

37.71 € 39.70 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Senzor i lagështisë dhe temperaturës iQtech SmartLife SR02W, Wi-Fi, me sirenë

Senzor i lagështisë dhe temperaturës iQtech SmartLife SR02W, Wi-Fi, me sirenë

67.55 € 75.01 €
Përfshirë TVSH
-8%
Foto e Detektor i nivelit të ujit Wireless Evolveo Sonix

Detektor i nivelit të ujit Wireless Evolveo Sonix

23.78 € 25.77 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Sensor smart i ujit Tesla

Sensor smart i ujit Tesla

33.73 € 34.72 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Sensor për rrjedhje të ujit EVOLVEO Alarmex Pro, wireless

Sensor për rrjedhje të ujit EVOLVEO Alarmex Pro, wireless

33.73 € 35.72 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Sensor i mençur i temperaturës dhe lagështisë WOOX R7048

Sensor i mençur i temperaturës dhe lagështisë WOOX R7048

35.72 € 41.69 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Detektor smart i rrjedhjes së ujit Nedis, WiFi, me bateri

Detektor smart i rrjedhjes së ujit Nedis, WiFi, me bateri

52.63 € 55.61 €
Përfshirë TVSH