Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Shqipëri.
Ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj
Parallel and serial controllers

Filterat e produkteve

Filtro sipas çmimit
Filtro sipas çmimit
Filtro sipas cilësive
Filtro sipas prodhuesit
Të gjithë produktet

-11%
Kartelë zgjerimi Evolve LPT PCIe
21.34 € 23.81 €
Përfshirë TVSH
Kartë zgjerimi AXAGON PCEA-P1N
19.04 €
Përfshirë TVSH
-11%
-1%
Kartë zgjerimi ASUS HYPER M.2 X16 V2
57.68 € 58.01 €
Përfshirë TVSH
-23%
Kartelë zgjerimi Evolveo 2x Serial 232 PCIe
18.46 € 23.81 €
Përfshirë TVSH
Kartë zgjerimi ASUS HYPER M.2 X16 GEN 4
80.92 €
Përfshirë TVSH
-18%
Kartelë e rrjetit Axago PCI-Express 2-porte + LP
24.14 € 29.42 €
Përfshirë TVSH
-3%
Kartelë e rrjetit Axago PCI-Express
30.41 € 31.23 €
Përfshirë TVSH
-7%
Kontroller Axago PCI-Express 2-porte
26.45 € 28.18 €
Përfshirë TVSH
-9%
Kartelë e rrjetit Axago PCIA-S2 PCI
19.69 € 21.59 €
Përfshirë TVSH
-6%
Kontroller i-Tec për Hard Disk, port për USB-A dhe USB-C
34.20 € 36.01 €
Përfshirë TVSH
-2%
Kartelë e rrjetit Axago PCI-Express 4-porte
33.54 € 33.95 €
Përfshirë TVSH
-3%
Kontroller Microsemi Adaptec SmartRAID 3101-4i Single
613.17 € 632.04 €
Përfshirë TVSH
Kartë zgjerimi ASUS USB 3.1 2
19.20 €
Përfshirë TVSH