1 / 2
Foto e PremiumCord RJ45, UTP Cat5e
Foto e PremiumCord RJ45, UTP Cat5e

PremiumCord RJ45, UTP Cat5e

Vlerëso
Garancioni: 1 vit Kodi:
2.73 €
Përfshirë TVSH-në Pa TVSH 2.27 €

Më shumë se 10 artikuj
GjirafaFLEX
Rri shlirë me GjirafaFlex

Me GjirafaFLEX përfitoni:

- Prioritet për zgjidhjen e çdo problemi me produktin brenda 1 viti nga blerja

- Kontakt brenda 24 h për servisim, zëvendësim apo kthim

- Pranim dhe dërgim me postë të produktit të servisuar pa pagesë

*Defektet përfshijnë vetëm ato fabrike, dhe jo dëmet fizike që mund të i shkaktohen produktit.

Transporti
Koha e arritjes së produktit: - Tiranë
18 dhjetor 2023 - 19 dhjetor 2023
Shqipëri, të tjera
18 dhjetor 2023 - 19 dhjetor 2023
Koha e arritjes së produktit nënkupton periudhën prej kur bëhet verifikimi i porosisë suaj, dhe njoftimit për verifikim që ju e pranoni përmes email-it apo SMS-it.
Nëse porosia bëhet tani, produkti arrin sipas afatit kohor të vendosur më lartë. Ju do të njoftoheni në vazhdimësi përmes emailit rreth vendndodhjes së porosisë suaj, duke përfshirë momentin kur produkti arrin në depon tonë, dhe momentin kur niset në dërgesë për te ju.

*Në 99% të rasteve, produktet arrijnë sipas parashikimit të vendosur më lartë. Ju lusim të keni parasysh që festat ndërkombëtare ndikojnë që liferimi të shtyhet për rreth 2 ditë.

Pagesa të sigurta
Paguaj me para në dorë
Paguaj online
Paguaj me transfer bankar

Për instalimin e duhur të lidhëses në kabllo, është e nevojshme të përdoret jo vetëm e ashtuquajtura pajisje shtrënguese, por është shumë e rëndësishme të përdoret lidhësi i saktë. Duke qenë se kabllot e ndryshme mund të kenë veti që dallojnë sado pak nga njëra-tjetra, është e nevojshme të përdoret lidhës i dizajnuar veçanërisht për atë lloj të kabllos. Marka RJ45 e lidhësve PremiumCord është e dizajnuar për tipin e kabllove "wire" . Nëse ju keni një kabllo të tipit "cable", atëherë zgjidhni një lloj tjetër lidhësi - për të eliminuar problemet e mundshme. PremiumCord personifikoni lidhësit që plotësojnë specifikimet e UTP Cat5e me shpejtësi të transmetimit deri në 1000 GB/s (1000Base-T Ethernet).

Lansuar:
10 Maj 2011
Garancioni nga prodhuesi:
1 vit
Prodhuesi:
PremiumCord
Ueb-i i prodhuesit:
Premiumcord.com
EAN:
8592220002169
0

0 Vlerësime

Klientët që kanë blerë këtë produkt, kanë blerë edhe

Blej tani
PremiumCord RJ45, UTP Cat5e
2.73 €
Sasia:0
GjirafaFLEX: Jo