Rohnson

Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-44%
Foto e Ngrohëse dhe konvektor 2në1 Rohnson R-8013

Ngrohëse dhe konvektor 2në1 Rohnson R-8013

56.66 € 100.48 €
Përfshirë TVSH
-9%
Foto e Aromatizues/Pastrues i ajrit Rohnson R-9587 Anti-gravity

Aromatizues/Pastrues i ajrit Rohnson R-9587 Anti-gravity

66.62 € 73.59 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Radiator Rohnson R-070 MICA, i zi

Radiator Rohnson R-070 MICA, i zi

76.58 € 85.04 €
Përfshirë TVSH
New Product
Foto e Lagështues ajri Rohnson R-9518

Lagështues ajri Rohnson R-9518

60.64 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Filtër Rohnson DF-018 për pastruesin e ajrit Rohnson R-9012

Filtër Rohnson DF-018 për pastruesin e ajrit Rohnson R-9012

30.77 € 35.75 €
Përfshirë TVSH
-20%
Foto e Set filtrash Rohnson për R-9460 UV-C + H13 HEPA + ION

Set filtrash Rohnson për R-9460 UV-C + H13 HEPA + ION

40.73 € 50.69 €
Përfshirë TVSH
-31%
Foto e Ngrohës Rohnson R-028 Wi-Fi, i zi

Ngrohës Rohnson R-028 Wi-Fi, i zi

133.34 € 193.08 €
Përfshirë TVSH
-13%
Foto e Filtër Rohnson DF-019 për Rohnson R-9012

Filtër Rohnson DF-019 për Rohnson R-9012

13.84 € 15.83 €
Përfshirë TVSH
-12%
Foto e Filtër Rohnson DF-016 për Rohnson R-9424 Ionic + pastrues ajri

Filtër Rohnson DF-016 për Rohnson R-9424 Ionic + pastrues ajri

28.78 € 32.76 €
Përfshirë TVSH
-17%
Foto e Filter Rohnson DF-012 për Rohnson R-9575 Ionic + dhe R-9725 Ionic +

Filter Rohnson DF-012 për Rohnson R-9575 Ionic + dhe R-9725 Ionic +

23.80 € 28.78 €
Përfshirë TVSH
Foto e Filtër Rohnson për lagështuesin e ajrit Rohnson R-9510

Filtër Rohnson për lagështuesin e ajrit Rohnson R-9510

15.83 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Filtër Rohnson për lagështues ajri R-9507, R-9507B

Filtër Rohnson për lagështues ajri R-9507, R-9507B

17.82 € 19.82 €
Përfshirë TVSH
-13%
Foto e Filter metali / alumini Rohnson për pastruesin e ajrit Rohnson R-960

Filter metali / alumini Rohnson për pastruesin e ajrit Rohnson R-960

43.72 € 49.99 €
Përfshirë TVSH
-7%
Foto e Filter R-9588CF për lagështues të ajrit R-9588 Cool & Warm

Filter R-9588CF për lagështues të ajrit R-9588 Cool & Warm

12.85 € 13.84 €
Përfshirë TVSH
Foto e Filter për thithës të lagështisë Rohnson DF-055 Health Kit

Filter për thithës të lagështisë Rohnson DF-055 Health Kit

22.80 €
Përfshirë TVSH
Foto e Lagështues i ajrit Lifestyle Rohnson R-9588 Cool & Warm

Lagështues i ajrit Lifestyle Rohnson R-9588 Cool & Warm

97.49 €
Përfshirë TVSH
Foto e Thithës i lagështisë Rohnson R-92016 True Ion & Health Clean

Thithës i lagështisë Rohnson R-92016 True Ion & Health Clean

372.33 €
Përfshirë TVSH
-9%
Foto e Filter për thithës të lagështisë Rohnson DF-040 Health Kit

Filter për thithës të lagështisë Rohnson DF-040 Health Kit

39.73 € 43.72 €
Përfshirë TVSH
-16%
Foto e Filter R-9582F për lagështues të ajrit R-9582

Filter R-9582F për lagështues të ajrit R-9582

10.85 € 12.85 €
Përfshirë TVSH
Foto e Lagështues ajri Rohnson R-9519 Relax & Aroma

Lagështues ajri Rohnson R-9519 Relax & Aroma

88.53 €
Përfshirë TVSH
Foto e Freskuese Rohnson R-8200 Twister, e zezë

Freskuese Rohnson R-8200 Twister, e zezë

80.56 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Filter Rohnson HEPA për R-8100 PURE AIR

Filter Rohnson HEPA për R-8100 PURE AIR

79.56 € 83.55 €
Përfshirë TVSH