Satechi

Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-34%
Foto e Përshtatës SATECHI, USB-C në HDMI 4K, e hirtë

Përshtatës SATECHI, USB-C në HDMI 4K, e hirtë

39.73 € 59.95 €
Përfshirë TVSH
-17%
Foto e Mbajtëse Satechi Slim Aluminum për monitor, e hirtë

Mbajtëse Satechi Slim Aluminum për monitor, e hirtë

76.58 € 91.71 €
Përfshirë TVSH
-26%
Foto e Përshtatës Satechi USB-C Dual Multimedia, i hirtë

Përshtatës Satechi USB-C Dual Multimedia, i hirtë

141.30 € 192.09 €
Përfshirë TVSH
-32%
Foto e Përshtatës multimedial Satechi Type-C Slim V2, i hirtë

Përshtatës multimedial Satechi Type-C Slim V2, i hirtë

89.52 € 132.54 €
Përfshirë TVSH
-19%
Foto e Mbajtëse Satechi Aluminium R1 për telefon dhe tablet, e argjendtë

Mbajtëse Satechi Aluminium R1 për telefon dhe tablet, e argjendtë

63.63 € 78.47 €
Përfshirë TVSH
-22%
Foto e USB HUB Satechi

USB HUB Satechi

110.43 € 141.30 €
Përfshirë TVSH
-21%
Foto e Përshtatës Satechi USB-C Passthrough, i argjendtë

Përshtatës Satechi USB-C Passthrough, i argjendtë

67.61 € 85.54 €
Përfshirë TVSH
Foto e Stacion pune Satechi Aluminum TYPE-C dhe Hub për Mac Mini, i hirtë

Stacion pune Satechi Aluminum TYPE-C dhe Hub për Mac Mini, i hirtë

111.43 €
Përfshirë TVSH
-22%
Foto e USB HUB SATECHI Type-C Pro 4K HDMI

USB HUB SATECHI Type-C Pro 4K HDMI

103.46 € 132.14 €
Përfshirë TVSH
-18%
Foto e Përshtatës SATECHI, USB Tip-C në Ethernet, i hirtë

Përshtatës SATECHI, USB Tip-C në Ethernet, i hirtë

41.72 € 50.69 €
Përfshirë TVSH
-23%
Foto e Konvertues Satechi Slim Multimedia Adapter V2, USB-C, argjendtë

Konvertues Satechi Slim Multimedia Adapter V2, USB-C, argjendtë

73.59 € 95.50 €
Përfshirë TVSH
-12%
Foto e Konvertues Satechi Pro HUB Slim, USB4, HDMI, 2x USB-A, SD, hiri

Konvertues Satechi Pro HUB Slim, USB4, HDMI, 2x USB-A, SD, hiri

99.48 € 113.42 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Konvertues Satechi Pro HUB Slim, USB4, HDMI, 2x USB-A, SD, argjendtë

Konvertues Satechi Pro HUB Slim, USB4, HDMI, 2x USB-A, SD, argjendtë

101.47 € 113.42 €
Përfshirë TVSH
-29%
Foto e Konvertues Satechi Aluminium USB-C, SSD Enclosure, HDMI 4K, 2 x USB-A 3.1 Gen 2, hiri

Konvertues Satechi Aluminium USB-C, SSD Enclosure, HDMI 4K, 2 x USB-A 3.1 Gen 2, hiri

89.52 € 125.37 €
Përfshirë TVSH
-19%
Foto e Konvertues Satechi 4-PORT USB-C Hub, 4xUSB-C 5 Gbps, hiri

Konvertues Satechi 4-PORT USB-C Hub, 4xUSB-C 5 Gbps, hiri

58.65 € 72.59 €
Përfshirë TVSH
-13%
Foto e Karikues udhëtimi Satechi, MultiPort USB-C, PD, QC 3.0, 108W, i hirtë

Karikues udhëtimi Satechi, MultiPort USB-C, PD, QC 3.0, 108W, i hirtë

109.44 € 126.37 €
Përfshirë TVSH
-16%
Foto e Kabllo Satechi USB-C - USB-C, USB4, 40Gbps, 25cm, e hirtë

Kabllo Satechi USB-C - USB-C, USB4, 40Gbps, 25cm, e hirtë

41.72 € 49.69 €
Përfshirë TVSH
-13%
Foto e Kabllo Satechi USB-A - lightning, 25cm

Kabllo Satechi USB-A - lightning, 25cm

27.78 € 31.77 €
Përfshirë TVSH