Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Display order
Filtro
-12%

Bateri zëvendësuese DJI për dron DJI FPV

234.21 € 263.85 €
Përfshirë TVSH
-4%

Dron DJI Air 2S, 5472 x 3078 (5.4K)

1,471.61 € 1,529.20 €
Përfshirë TVSH
-5%

Harqe të sigurisë DJI për Mavic Air 2

43.19 € 45.07 €
Përfshirë TVSH
-6%

Bateri për DJI FPV,1800 mAh, 9V

79.89 € 84.59 €
Përfshirë TVSH
-4%

Set Metal Earth - Batman - Classic Bat-Signal

26.25 € 27.19 €
Përfshirë TVSH
-7%

Set shinash Intelino

70.48 € 75.18 €
Përfshirë TVSH
-7%

Kabllo DJI Micro USB për Mavic Air 2, i zi

28.14 € 30.02 €
Përfshirë TVSH
-24%

Set kreativ Strawbees Imagination Kit

57.31 € 75.00 €
Përfshirë TVSH
-8%

Set lodër LEGO® City 60336 Freight Train, 1153 pjesë

211.63 € 227.62 €
Përfshirë TVSH
-42%
-6%

Zonë e uljes për dronët DJI, 55 cm

48.84 € 51.66 €
Përfshirë TVSH
-14%

Hub LEGO® Powered Up 88012 TECHNIC

97.77 € 112.82 €
Përfshirë TVSH
-7%

Rrip qafe DJI për Mavic Air 2

41.31 € 44.13 €
Përfshirë TVSH
-7%

Rrip qafe DJI për DJI Mini 2

41.31 € 44.13 €
Përfshirë TVSH
-18%

Hub LEGO® Powered Up 88006 Special Move

94.00 € 113.77 €
Përfshirë TVSH
-4%

Motor LEGO® Powered Up 88011 Train

23.43 € 24.37 €
Përfshirë TVSH
-15%

Laptop Small foot by Legler

34.72 € 40.65 €
Përfshirë TVSH
-15%

Mbrojtëse DJI për Mavic 3

76.13 € 89.30 €
Përfshirë TVSH

Çantë DJI për DJI Mavic 3

410.18 €
Përfshirë TVSH

Set filtra DJI ND për Mavic 3 (ND4\8\16\32)

253.03 €
Përfshirë TVSH
-6%

Bateri DJI për Mavic 3

324.55 € 345.25 €
Përfshirë TVSH
-11%

Lodër edukative Roborisen EDU Basic Extension Kit A

100.59 € 112.82 €
Përfshirë TVSH
-17%

Sensori i ngjyrës dhe distancës LEGO® Powered Up 88007

23.43 € 28.23 €
Përfshirë TVSH
-17%