Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Display order
Filtro
-4%

Set Metal Earth - Batman - Classic Bat-Signal

26.25 € 27.19 €
Përfshirë TVSH
-7%

Set shinash Intelino

70.48 € 75.18 €
Përfshirë TVSH
-24%

Set kreativ Strawbees Imagination Kit

57.31 € 75.00 €
Përfshirë TVSH
-8%

Set lodër LEGO® City 60336 Freight Train, 1153 pjesë

211.63 € 227.62 €
Përfshirë TVSH
-42%
-14%

Hub LEGO® Powered Up 88012 TECHNIC

97.77 € 112.82 €
Përfshirë TVSH
-18%

Hub LEGO® Powered Up 88006 Special Move

94.00 € 113.77 €
Përfshirë TVSH
-4%

Motor LEGO® Powered Up 88011 Train

23.43 € 24.37 €
Përfshirë TVSH
-15%

Laptop Small foot by Legler

34.72 € 40.65 €
Përfshirë TVSH
-11%

Lodër edukative Roborisen EDU Basic Extension Kit A

100.59 € 112.82 €
Përfshirë TVSH
-17%

Sensori i ngjyrës dhe distancës LEGO® Powered Up 88007

23.43 € 28.23 €
Përfshirë TVSH
-17%
-27%

Motor linear mesatar LEGO® Powered Up 88008

28.14 € 38.20 €
Përfshirë TVSH
-18%

Set lodër LEGO® Ideas 21327 Typewriter, 2,079 pjesë

285.02 € 347.13 €
Përfshirë TVSH
-6%

Lodër Osmo Pizza Co. Game (2017)

115.65 € 122.23 €
Përfshirë TVSH
-27%

Lodër Osmo Words (2019) - SIOC

66.72 € 90.24 €
Përfshirë TVSH
-7%

Lodër Osmo Tangram (2019) - SIOC

74.24 € 79.14 €
Përfshirë TVSH
-30%

Lojë edukative Osmo Coding Family Bundle (2020)

137.29 € 193.75 €
Përfshirë TVSH
-20%

Lodër Osmo Pizza Co. Starter Kit - FR / CA Version (2020)

113.77 € 141.05 €
Përfshirë TVSH
-24%

Lodër Tech Will Save Us - The Mover

70.48 € 91.75 €
Përfshirë TVSH
-27%

Set krijimi Tech Will Save Us - Thirsty Plant

35.66 € 48.65 €
Përfshirë TVSH
-24%

Set shkolle Strawbees Vintage - (EDU)

57.31 € 75.00 €
Përfshirë TVSH

Lodër tren smart - Intelino

252.09 €
Përfshirë TVSH
-8%

Lodër smart Ozobot BIT

33.78 € 36.60 €
Përfshirë TVSH