Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-7%

Termostat Netatmo

295.32 € 317.42 €
Përfshirë TVSH
-10%

Kokë për radiator Fibaro, FIB-FGT-001-ZW5

120.33 € 132.28 €
Përfshirë TVSH
-4%

Termostat Honeywell MT1

30.01 € 30.95 €
Përfshirë TVSH
-7%
-8%

Termostat SMART Honeywell Lyric T6R

302.84 € 328.53 €
Përfshirë TVSH
-6%

Termostat me wireless Honeywell Evohome HR91

91.16 € 96.81 €
Përfshirë TVSH
-10%

Kokë termostatike dhe stafetë, Netatmo Valves - 2x NVP-EN

247.33 € 273.68 €
Përfshirë TVSH
-6%

Termostat Honeywell evohome Round Y87RF2024

97.75 € 103.39 €
Përfshirë TVSH
-6%

Termostat Honeywell Evohome HR92EE

109.04 € 115.62 €
Përfshirë TVSH
-7%

Termostat i mençur Honeywell Lyric T6, i zi

264.27 € 281.20 €
Përfshirë TVSH

Kokë termostatike Somfy io Somfy, e bardhë

160.78 €
Përfshirë TVSH
-15%

Komplet kokë termostatike TP-Link KE100

84.58 € 98.69 €
Përfshirë TVSH
-10%
-22%

Kokë për radiator Fibaro dhe sensor i temperaturës

155.14 € 197.00 €
Përfshirë TVSH

Set Danfoss Ally S|tarterset, ZigBee

205.94 €
Përfshirë TVSH
-6%
-1%

Termostat me tela Somfy, i bardhë

294.37 € 295.32 €
Përfshirë TVSH
-5%

Kokë termostatike wireless Tesla Smart TV100, e bardhë

65.76 € 68.58 €
Përfshirë TVSH
-30%

Kokë termostatike Tellur WiFi Smart, LED, e bardhë

97.75 € 139.14 €
Përfshirë TVSH