Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-12%
-12%

Termostat dhome Honeywell DT2, dixhital, me kabllo

53.20 € 60.10 €
Përfshirë TVSH
-15%

Termostat SMART Honeywell Lyric T6R

294.01 € 344.64 €
Përfshirë TVSH
-35%

Kokë termostatike dhe stafetë, Netatmo Valves - 2x NVP-EN

199.26 € 305.85 €
Përfshirë TVSH
-13%

Termostat Honeywell evohome Round Y87RF2024

94.65 € 108.46 €
Përfshirë TVSH
-12%

Termostat Honeywell Evohome HR92EE

107.48 € 121.29 €
Përfshirë TVSH
-22%

Kokë termostati për radiator iGET HOME TS10

64.05 € 81.82 €
Përfshirë TVSH
New Product

Termostat Somfy io, i bardhë

432.18 €
Përfshirë TVSH
New Product

Kokë termostatike Tesla Smart TV500

67.01 €
Përfshirë TVSH
-8%

Termostat wireless Somfy, i bardhë

333.49 € 360.13 €
Përfshirë TVSH
New Product
-8%

Kokë termostatike Somfy io Somfy, e bardhë

155.84 € 168.67 €
Përfshirë TVSH
-15%
New Product

Komplet kokë termostatike TP-Link KE100

78.86 € 92.67 €
Përfshirë TVSH
-3%
New Product
-3%

Set Danfoss Ally S|tarterset, ZigBee

210.12 € 216.04 €
Përfshirë TVSH
-42%
-6%

Termostat me tela Somfy, i bardhë

292.03 € 309.80 €
Përfshirë TVSH
-32%

Kokë termostatike wireless Tesla Smart TV100, e bardhë

49.25 € 71.95 €
Përfshirë TVSH
-8%

Kokë termostatike iQtech SmartLife RV01, Zigbee

76.88 € 82.80 €
Përfshirë TVSH
-6%

Termostat i ambientit Tellur WiFi Smart, TSH02, i zi

211.11 € 222.95 €
Përfshirë TVSH
-12%

Kokë termostatike Tellur WiFi Smart, LED, e bardhë

94.65 € 107.38 €
Përfshirë TVSH
-18%

Kokë për radiator Fibaro, FIB-FGT-001-ZW5

114.39 € 138.76 €
Përfshirë TVSH
-10%

Termostat Honeywell MT1

29.51 € 32.47 €
Përfshirë TVSH
-51%

Termostat Netatmo

163.73 € 332.99 €
Përfshirë TVSH
-6%

Termostat Siemens RDE100.1RFS, i programueshëm

195.31 € 206.17 €
Përfshirë TVSH