Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-6%

Detektor për dyer dhe dritare iGET SECURITY P8, me alarm

17.78 € 18.73 €
Përfshirë TVSH
-32%

Sensor Tesla për dyer dhe dritare

27.19 € 39.43 €
Përfshirë TVSH
-6%
-12%
-11%

Senzor sigurie Anker Eufy Entry Sensor T89000D4, i bardhë

55.42 € 62.01 €
Përfshirë TVSH
-11%
-13%
-8%

Sensorë për dyer dhe dritare Netatmo Smart

150.46 € 162.70 €
Përfshirë TVSH
-4%

Sensor Sonoff Zigbee SNZB-04 për dyer dhe dritare

27.19 € 28.14 €
Përfshirë TVSH
-7%

Sensor smart për dyer dhe dritare WOOX R7047 Zigbee

37.55 € 40.37 €
Përfshirë TVSH
-4%

Sensor për dyer dhe dritare Sonoff DW2, 1.5 V, i bardhë

24.37 € 25.31 €
Përfshirë TVSH
-6%

Sensor për dyer dhe dritare YALE SYNC, i bardhë

51.66 € 54.48 €
Përfshirë TVSH
-10%

Sensor për dyer dhe dritare TP-Link Tapo T110 për H100

28.14 € 30.96 €
Përfshirë TVSH
-8%
-5%

Sensor për dyer dhe dritare Niceboy ION ORBIS

36.60 € 38.49 €
Përfshirë TVSH
-11%

Sensor për dyer EZVIZ T2C, Zigbee 3.0, i bardhë

41.31 € 45.92 €
Përfshirë TVSH
-5%

Sensor magnetik për dyer dhe dritare iGET SECURITY M3P4

20.61 € 21.55 €
Përfshirë TVSH
-14%
-11%

Detektor EVOLVEO Salvarix

14.96 € 16.66 €
Përfshirë TVSH
-6%

Sensor magnetik për dyer dhe dritare Vocolinc VS1

53.54 € 56.37 €
Përfshirë TVSH
-45%

Sensor për dyer dhe dritare XtendLan IDA-CD101, i bardhë

13.08 € 23.43 €
Përfshirë TVSH