Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-9%
Foto e Sensor i lagështisë dhe temperaturës TP-Link Tapo T310

Sensor i lagështisë dhe temperaturës TP-Link Tapo T310

31.75 € 34.73 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Sensor për dyer dhe dritare TP-Link Tapo T110 për H100

Sensor për dyer dhe dritare TP-Link Tapo T110 për H100

34.73 € 35.73 €
Përfshirë TVSH
-7%
Foto e Sensor i temperaturës dhe lagështisë Sonoff SI7021 për TH10 / TH16 / S22

Sensor i temperaturës dhe lagështisë Sonoff SI7021 për TH10 / TH16 / S22

13.83 € 14.83 €
Përfshirë TVSH
-24%
Foto e Detektor tymi Meross Smart

Detektor tymi Meross Smart

58.62 € 77.52 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Detektor i vibrimit iGET SECURITY P10

Detektor i vibrimit iGET SECURITY P10

18.81 € 21.79 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Sensor i lëvizjes iQtech SmartLife MS03, Wi-Fi

Sensor i lëvizjes iQtech SmartLife MS03, Wi-Fi

46.67 € 49.66 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Senzor i përmbytjes iQtech SmartLife WL02, Wi-Fi

Senzor i përmbytjes iQtech SmartLife WL02, Wi-Fi

68.57 € 76.53 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Detektor i tymit Sonix ACS SMKY3

Detektor i tymit Sonix ACS SMKY3

39.71 € 44.68 €
Përfshirë TVSH
Foto e Sensor i lëvizjeve Evolveo Sonix

Sensor i lëvizjeve Evolveo Sonix

44.68 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Detektor i ujit iGET SECURITY P9

Detektor i ujit iGET SECURITY P9

18.81 € 19.80 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Sensor i detektimit të ujit iGET SECURITY EP9 për alarm iGET SECURITY M5

Sensor i detektimit të ujit iGET SECURITY EP9 për alarm iGET SECURITY M5

37.72 € 39.71 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Sensor magnetik për dyer dhe dritare iGET SECURITY EP4, për alarmin iGET SECURITY M5

Sensor magnetik për dyer dhe dritare iGET SECURITY EP4, për alarmin iGET SECURITY M5

33.74 € 35.73 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Sensor i lëvizjes iGET SECURITY EP1 PIR për alarmin iGET SECURITY M5

Sensor i lëvizjes iGET SECURITY EP1 PIR për alarmin iGET SECURITY M5

43.69 € 46.67 €
Përfshirë TVSH
-12%
Foto e Detektor magnetik iGET SECURITY P4v2, për dyer dhe dritare

Detektor magnetik iGET SECURITY P4v2, për dyer dhe dritare

25.77 € 29.26 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Senzor i lagështisë dhe temperaturës iQtech SmartLife SR02W, Wi-Fi, me sirenë

Senzor i lagështisë dhe temperaturës iQtech SmartLife SR02W, Wi-Fi, me sirenë

67.57 € 75.04 €
Përfshirë TVSH
-7%
Foto e Detektor gazi SAFE 808L, ekran LCD

Detektor gazi SAFE 808L, ekran LCD

70.56 € 75.53 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Detektor sigurie iGET SECURITY P2

Detektor sigurie iGET SECURITY P2

31.75 € 35.23 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Senzor magnetik iQtech SmartLife DW01, Wi-Fi, për dyer dhe dritare

Senzor magnetik iQtech SmartLife DW01, Wi-Fi, për dyer dhe dritare

40.70 € 45.68 €
Përfshirë TVSH
-13%
Foto e Sensor magnetik Wireless Evolveo për Alarmex / Sonix, për dyer dhe dritare

Sensor magnetik Wireless Evolveo për Alarmex / Sonix, për dyer dhe dritare

27.77 € 31.75 €
Përfshirë TVSH
-40%
Foto e Sensorë për dyer dhe dritare Netatmo Smart

Sensorë për dyer dhe dritare Netatmo Smart

102.40 € 172.06 €
Përfshirë TVSH
-8%
Foto e Detektor i nivelit të ujit Wireless Evolveo Sonix

Detektor i nivelit të ujit Wireless Evolveo Sonix

23.78 € 25.77 €
Përfshirë TVSH
-12%
Foto e Senzor i dridhjeve iGET SECURITY M3P10, LED, i bardhë

Senzor i dridhjeve iGET SECURITY M3P10, LED, i bardhë

25.77 € 29.16 €
Përfshirë TVSH