Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-14%

Detektor i vibrimit iGET SECURITY P10

18.83 € 21.81 €
Përfshirë TVSH
-7%

Sensor i lëvizjes iQtech SmartLife MS03, Wi-Fi

46.72 € 49.71 €
Përfshirë TVSH
-11%

Senzor i përmbytjes iQtech SmartLife WL02, Wi-Fi

68.63 € 76.60 €
Përfshirë TVSH

Sensor i lëvizjeve Evolveo Sonix

44.73 €
Përfshirë TVSH
-6%

Detektor i ujit iGET SECURITY P9

18.83 € 19.82 €
Përfshirë TVSH
-6%

Detektor për dyer dhe dritare iGET SECURITY P8, me alarm

18.83 € 19.82 €
Përfshirë TVSH
-20%

Sensor i lëvizjes Eufy Motion, i bardhë

65.64 € 81.58 €
Përfshirë TVSH
-7%
-6%

Sensor vibrimi iGET për alarmin iGET SECURITY M5

33.77 € 35.76 €
Përfshirë TVSH
-6%
-6%
-7%
-12%
-6%
-7%

Detektor gazi SAFE 808

41.74 € 44.73 €
Përfshirë TVSH
-10%
-22%

Senzor sigurie Anker Eufy Entry Sensor T89000D4, i bardhë

51.70 € 65.64 €
Përfshirë TVSH
-7%

Detektor gazi SAFE 808L, ekran LCD

70.62 € 75.61 €
Përfshirë TVSH
-6%

Detektor tymi wireless iGET SECURITY M3P14

49.71 € 52.69 €
Përfshirë TVSH
-10%

Detektor sigurie iGET SECURITY P2

31.78 € 35.26 €
Përfshirë TVSH
-11%
-13%